Κόκκαλης: Στηρίξτε τον Βαγγέλη

13:54 16/4/2013 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποδοκιμάστηκε έντονα από οπαδούς του Ολυμπιακού για την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τον Σωκράτη Κόκκαλη να παίρνει θέση υπέρ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.
Ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού

παρακολούθησε το ντέρμπι στην Αστόρια της Νέας Υόρκης μαζί με ομογενείς φίλους της ομάδας και, σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, για τις αποδοκιμασίες προς τον Μαρινάκη είπε το εξής: "Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά και δεν ταιριάζουν στον Ολυμπιακό μας. Ο Βαγγέλης είναι καλό παιδί, καλός πρόεδρος και άρρωστος Ολυμπιακός. Πρέπει να τον στηρίξει ο κόσμος και όλοι μας για να φτάσει τον Ολυμπιακό όσο πιο ψηλά μπορεί. Έχει μεγάλα όνειρα για την ομάδα και ήδη έχει πετύχει πολλά. Η ομάδα μας έχει μια πολύ καλή διοίκηση και το μόνο που χρειάζεται είναι στήριξη και υπομονή".
Για το αποτέλεσμα στο ντέρμπι και την εικόνα του Ολυμπιακού, ο Κόκκαλης φέρεται να είπε: "Δεν είναι ανάγκη να στεναχωριόμαστε επειδή οι άλλοι χαίρονται με μια ισοπαλία. Αυτό και μόνο να σκεφτούμε, ότι δηλαδή οι άλλοι πανηγυρίζουν σαν τρελοί επειδή μας πήραν μια ισοπαλία, φτάνει για να μην στεναχωριόμαστε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έφτιαξε ουσιαστικά φέτος μια νέα ομάδα, πριν λίγο καιρό έφερε και έναν νέο προπονητή και παρόλα αυτά κατάφερε να κατακτήσει με χαρακτηριστική ευκολία το πρωτάθλημα. Μπορεί η απόδοση σε κάποια παιχνίδια να μην ήταν καλή, μπορεί να θέλαμε όλοι να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και αυτό να μην συνέβη, αλλά στο ποδόσφαιρο όταν φτιάχνεις μια καινούργια ομάδα χρειάζεται υπομονή. Οι ομάδες όπως ξέρουμε όλοι δεν φτιάχνονται από την μια μέρα στην άλλη".

Keywords
Τυχαία Θέματα