Μακριά από Αγγλία ο Μπαλοτέλι

16:33 18/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μια συνέντευξη με τον Μάριο Μπαλοτέλι, είναι ιδιαίτερη. Πολύ απλά γιατί είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι. Μιλώντας στο CNN ο Ιταλός διεθνής αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Σίτι, λέγοντας πως είναι χαρούμενος που είναι μακριά από το Νησί, ενώ μίλησε για τα αυτοκίνητα, τις γυναίκες και τον τίτλο του «τρελού».

«Είμαι χαρούμενος τώρα. Έχω κοντά μου την οικογένεια και τους φίλους μου. Μπορώ να ηρεμίσω

και να βρω μυστικότητα, περισσότερο από την Αγγλία, όπου ήμουν μόνος» είπε αρχικά ο «Μπάλο» και πρόσθεσε αναφορικά με το lifestyle του:

«Με τις γυναίκες νομίζω πως είμαι φυσιολογικός. Για τα αυτοκίνητα; Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, μου αρέσουν να είναι γρήγορα και δεν βλέπω κάτι κακό σ' αυτό»

Τέλος, αναφέρθηκε σε όσα του έχουν καταλογίσει κατά καιρούς, τονίζοντας πως είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος:

«Συνέβησαν κάποια πράγματα στη ζωή μου και βγήκαν στις εφημερίδες αμέσως. Αλλά δεν βλέπω κάτι που θα έκανε τον κόσμο να πιστέψει πως είμαι κακός, ή πως είμαι τρελός. Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Όταν δημιουργείς μια εικόνα ενός ανθρώπου σε αυτή την κατεύθυνση, μετά αν είσαι έτσι και το κρύβεις λέγοντας ψέματα, όλοι πιστεύουν πως όλα είναι αλήθεια. Μάλλον γι' αυτό νομίζουν πως είμαι τρελός και πως κάνω τρελά πράγματα. Αλλά δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για το αν μου συμπεριφέρονται άδικα. Δεν με ενδιαφέρει. Είμαι μακριά από την Αγγλία και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Αυτό είναι όλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα