Με Πετρόπουλου και… σημαιάκι

21:07 8/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 28η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος

Στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός χωρίς να πιάσει καλή απόδοση επικράτησε με 3-0 του Πανιωνίου. Η ομάδα του Μάντζιου έχασε σημαντικές ευκαιρίες ενώ δίκαια φωνάζει για ένα γκολ

που της ακυρώθηκε.

Οι «κυανέρυθροι» άγγιξαν το γκολ μόλις στο 3ο λεπτό όταν ο Μενδρινός βγήκε μόνος του απέναντι στον Καπίνο αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Ο Παναθηναϊκός απάντησε οκτώ λεπτά μετά όταν ο Κατσουράνης έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Σιδεράκη. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και οι «πράσινοι» πολλά κενά στην άμυνα με τον Ντιμπαλά να εκμεταλλεύεται ένα από αυτά στο 20' αλλά να σουτάρει άουτ. Εννέα λεπτά ήταν ο Αντούνιες που δοκίμασε το πόδι του αλλά ήταν και αυτός άστοχος. Στο 31' ένα λάθος της άμυνα του Πανιωνίου έβγαλε τον Χριστοδουλόπουλο σε καλή θέση αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και ο Σιδεράκης μπλόκαρε. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος.

Μόλις στο 47' στην επανάληψη ήρθε το γκολ για τον ΠΑΕ όταν μετά από ωραία ενέργεια του Πετρόπουλου η μπάλα έφτασε στον Χριστοδουλόπουλο που από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά μετά ο Κουίνσι έκανε ωραία κούρσα αλλά το πλασέ του δεν προβλημάτισε τον Σιδεράκη. Ο γκολκίπερ του Πανιωνίου μπλόκαρε και το φάουλ του Ρούντολφ στο 65'. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν στο 73' με τον Κούτσι αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Δέκα λεπτά μετά ο επιθετικός του Πανιωνίου βρέθηκε μόνος του προ κενής εστίας αλλά κατάφερε να πλασάρει άουτ. Σαν τιμωρία στο επόμενο λεπτό ήρθε το 2-0 για τον ΠΑΟ με σουτ του Πετρόπουλου που στο 88' πέτυχε ένα ακόμα γκολ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μαρίνος (46'Ρούντολφ), Βύντρα, Κατσουράνης, Σιμάο, Ζέκα, Κλέιτον (46'Πετρόπουλος), Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος (64'Καραγκούνης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Όμο (78'Πετκάκης), Κούρος, Μενδρινός, Σάμαρης, Σιόβας, Ντιμπαλά, Κούρντι, Σκέμπρι (82'Μιλοβάνοβιτς), Πιέρ, Αντούνιες (67'Κούτσι).

Keywords
Τυχαία Θέματα