Μεγάλα διπλά για Λεβερκούζεν-Μέταλιστ

22:17 25/10/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 11ος ΟΜΙΛΟΣ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ- ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 0-4
Γήπεδο: Χάναπι

Εύκολο διπλό πέτυχε η Μπάγερ Λεβερκούζεν, που επικράτησε με 4-0 της Ραπίντ και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση.

Το ματς ήταν ισορροπημένος στο πρώτο ημίωρο, αλλά η Λεβερκούζεν στάθηκε τυχερή και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 37ο λεπτό. Ο Κάστρο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βολσκάιντ με κεφαλιά έκανε το 1-0. οι Γερμανοί είχαν χάσει και μεγάλη ευκαιρία στο 28' με τον Κίεσλινγκ να αστοχεί από καλή θέση, ενώ στην επανάληψη

οι «ασπιρίνες» μπήκαν πολύ δυνατά.

Στο 54ο λεπτό ο Κάστρο διπλασίασε τα γκολ των Γερμανών και τρία λεπτά αργότερα ο Μπελαράμπι έκανε το 3-0 τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς. Το τελικό 4-0 έκανε ο Κάστρο στις καθυστερήσεις.

ΡΑΠΙΝΤ: Κένινγκσχόφερ, Κάτζερ, Σονλάιτνερ, Γκέρσον, Κούλοβιτς, Πράγκερ, Ιλντίτζ (63' Σκιμπελσμπέργκερ), Χέικινεν (46' Μπόιντ), Αλάρ (78' Αλάρ), Τρίμελ, Ντράζαν.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Κάντλετς (10' Μπέντερ), Σκάαμπ, Βολσκάιντ, Φρίντριχ, Χοσογκάι, Κάστρο, Ρόλφες, Σούρλε (61' Χέγκελαρ), Μπελαράμπι, Κίεσλινγκ (70' Φερνάντες).


ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ- ΜΕΤΑΛΙΣΤ: 1-2
Γήπεδο: Λέρκενταλ

Στην κορυφή του ομίλου μαζί με τη Μπάγερ παρέμεινε η Μέταλιστ που απέδρασε με μεγάλο διπλό (2-1) από την έδρα της Ρόζενμποργκ.

Η Ρόζενμποργκ ήταν καλύτερη στο πρώτο 20λεπτο, αλλά ο Γκοριάινοφ ήταν σε καλή βραδιά και σταμάτησε σε δύο περιπτώσεις τον Πρίκα. Οι Νορβηγοί μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 47' με γκολ του Ελιονούσι. Ωστόσο οι Ουκρανοί έφεραν στα ίσια το ματς στο 81' με τον Μαρλός και πήραν τη νίκη με γκολ του Ξαβιέ στο 89'.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: Έρλουντ, Γκαμπόα, Ντόρσιν, Ρεγκίνιουσεν, Στράντμπεργκ, Ντότσκαλ, Σβένσον, Τσιμπούικε (77' Χολμ), Ντίσκερουντ, Ελιονούσι, Πρίκα.

ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Γκοριάινοφ, Φινίνιο, Γκουέγιε, Τορσιλιέρι, Βιγιάγκρα, Κλέιτον Ξαβιέ, Τόρες, Τάισον, Μάρλος (90+2' Ρέμπενοκ), Μπλάνκο (72' Εντμάρ), Γουίλιαν (46' Κριστάλδο).

Keywords
Τυχαία Θέματα