Μεγάλο διπλό για Απόλλων Λεμεσού

21:57 3/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 10ος ΟΜΙΛΟΣ- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΓΚΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.: 0-1
Γήπεδο: Βόιτσκα Πολτσκίγκο

Τεράστιο διπλό πέτυχε ο Απόλλων Λεμεσού που επικράτησε εμε1-0της Λέγκια.

Η Λέγκια άγγιξε το γκολ στο 7ο λεπτό, καθώς το σουτ του Ογιάμα σταμάτησε στο δοκάρι του Χίντι, ενώ στο 24' ο Απόλλων κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Σανγκόι αστόχησε από την άσπρη βούλα κι έτσι έμεινε

το 0-0. Στο 25' ο Χίντι απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Ογιάμα.

Ο Απόλλων μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 56ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ. Σε γρήγορη αντεπίθεση ο Γκαρθία πάσαρε ωραία στον αμαρκάριστο Σανγκόι και ο Αργεντινός επιθετικός που μπήκε στην περιοχή, κεραυνοβόλησε τον Σκάμπα για το 0-1.

Από εκεί και πέρα οι Κύπριοι έπαιξαν έξυπνα και κράτησαν τη νίκη.

ΛΕΓΚΙΑ: Σκάμπα, Ντόσα Τζούνιορ, Γιοντλόβιετς, Βαβρζίνιακ, Ρζένιτσακ, Βρντόλιακ, Έλιο Πίντο (82' Φούρμαν), Ράντοβιτς. Ογιάμα (75' Κούταρτσικ), Ντβαλισβίλι, Ζιρό (85' ΜΠρζίσκι).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Χίντι, Μένια, Μερκής, Καριπίδης, Βασιλείου (89' Κάταλα), Γκουλόν, Μεριέμ, Χαμντάνι, Ρομπέρτο, Σανγκόι (86' Κωνσταντίνου), Παπουλής.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ- ΛΑΤΣΙΟ: 3-3
Γήπεδο: Χουσεΐν Αβνί Ακέρ

Στο 3-3 έμειναν Τραμπζονσπόρ και Λάτσιο σε ένα καταπληκτικό ματς.

Στο 2ο λεπτό, ο Μαρκέτι είπε όχι σε σουτ του Ερντογκάν, αλλά στο 12' οι Τούρκοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Κιβράκ είπε όχι σε σουτ του Ερνάνες, η Τραμπζονσπόρ έφυγε στην κόντρα και ο Ερντογκάν που έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας, νίκησε τον Μαρκέτι με διαγώνιο σουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Κιβράκ απέκρουσε όμορφο σουτ του Άντερσον, ενώ στο 18' ο Μαρκέτι είπε όχι σε επικίνδυνο σουτ του Μιερτζεγέφσκι. Τελικά στο 22' ο Μιερτζεγέφσκι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με νέο σουτ που κόντραρε και στον Τσάνα κι έκανε το 2-0. Στο 26΄το σουτ του Μιερτζεγέφσκι πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 29' ο Ονάζι μείωσε σε 2-1. Στο 33' ο Ερνάνες έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 35' Πάολο Ενρίκε έκανε το 3-1 για τους Τούρκους.

Στο 47ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Σιανί, ενώ στο 59' το σουτ του Άντερσον έφυγε λίγο άουτ. Στο 66ο λεπτό ο Κιβράκ απέκρουσε το νέο σουτ του Άντερσον, αλλά στο 84' ο Κιβράκ έχασε την μπάλα μετά από κόρνερ και ο Φλοκάρι μείωσε σε 3-2. Το τελικό 3-3 έκανε στο επόμενο λεπτό ξανά ο Φλοκάρι με κοντινό σουτ.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Κιβράκ, Μποσίνγκουα, Μουσταφά, Ερντογκάν, Μιερτζεγέφσκι, Μαλουντά (65' Αλανζίνιο), Ζοκορά, Κόλμαν (57' Ακγκούν), Αντίν, Πάουλο Ενρίκε.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Σιανί, Λούλιτς, Μπίλια, Καβάντα, Φελίπε Άντερσον (79' Κεϊτά), Ερνάνες (74' Έντερσον), Ονάζι, Τσάνα, Καντρέβα (60' Φλοκάρι), Περέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα