«Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

19:12 30/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στην ανάγκη για νίκη του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Ατρόμητο, για να εξαντλήσει τις πιθανότητές κατάληψης της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ, αναφέρθηκε ο Τάσος Μπακασέτας μιλώντας στον NovaΣπορ fm94.6.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τάσος Μπακασέτας

Για την εξέλιξη των πλέι-οφ: «Σίγουρα, περίμενα ότι θα υπήρχε μεγάλη μάχη αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες και έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια».

Για την κούραση που υπάρχει στα τελευταία παιχνίδια: «Ήταν μία αρκετά δύσκολη σεζόν για εμάς. Ξεκινήσαμε στην Ευρώπη, καταφέραμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση στην κανονική

διάρκεια και να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Ωστόσο, ένα παιχνίδι μένει και δεν γίνεται να υπάρχει κούραση. Πάμε για την νίκη γνωρίζοντας ότι με ένα αποτέλεσμα και στην Τούμπα, μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση, που κρίνει και το πόσο μεγάλες διακοπές θα κάνουμε».

Για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων με την Εθνική ομάδα: «Είναι τιμή μου που θα είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας σε μία σπουδαία διοργάνωση. Μακάρι να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα, όλα θα κριθούν από εμάς».

Για το ρόστερ της Εθνικής Νέων: «Όλοι οι συμπαίκτες μου είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής και ορισμένοι από αυτούς και πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους. Δεν βάζουμε στόχο πάμε για το καλύτερο δυνατό».

Keywords
Τυχαία Θέματα