Ο Ντεπαρτιέ γίνεται Στρος Καν λόγω... αντιπάθειας

20:12 17/3/2012 - Πηγή: AEK365

Για τον ρόλο του ως Ντομινίκ Στρος Καν μίλησε ο Γάλλος ηθοποιός, Ζεράρ Ντεπαρτιέ, ο οποίος θα υποδυθεί τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ σε μια ταινία του σκηνοθέτη Αμπελ Φεράρα.

Ο Ντεπαρντιέ μιλώντας στην ελβετική ραδιοτηλεόραση (RTS) δήλωσε ότι θα υποδυθεί τον Στρος Καν, επειδή τον αντιπαθεί!

«Δεν είναι συμπαθητικός, πιστεύω πως είναι λίγο σαν όλους τους Γάλλους, λίγο αλαζονικός. Δεν μου αρέσουν πολύ οι Γάλλοι, εξάλλου... Είναι πολύ Γάλλος, αλαζονικός, αυτάρεσκος. Μπορεί κανείς να τον υποδυθεί», ανέφερε.

Ο ηθοποιός δήλωσε, επίσης, πως δεν είναι γι' αυτόν θέμα να «εισχωρήσει μέσα στην προσωπικότητα» του Ντομινίκ Στρος - Καν, ο οποίος ουδέποτε τον συγκίνησε όταν βρισκόταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ενώπιον της αμερικανικής δικαιοσύνης, τονίζοντας: «Ουδέποτε με συγκίνησαν άνθρωποι που δεν είχαν αξιοπρέπεια».

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Αμπελ Φεράρα θα γυρίσει τους επόμενους μήνες μια ταινία για το σεξουαλικό σκάνδαλο που ανάγκασε τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του. Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ θα υποδυθεί τον Στρος - Καν, ενώ η Ιζαμπέλ Ατζανί θα υποδυθεί τη σύζυγό του, Αν Σενκλέρ.

Οι ποινικές κατηγορίες σε βάρος του Στρος-Καν, που κατηγορούνταν για σεξουαλική επίθεση από τη Ναφισάτου Ντιαλό, καμαριέρα στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης, έχουν αποσυρθεί, αλλά η αστική δίωξη συνεχίζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα