Μηνύματα... από το υπερπέραν!

19:16 17/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο 32χρονος Jack Froese πέθανε τον Ιούνιο του 2011 ξαφνικά από καρδιά στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ. Όμως, πέντε μήνες μετά καρδιά κόντεψαν να πάθουν οι φίλοι και οι συγγενείς του όταν άρχισαν να λαμβάνουν μηνύματα από το λογαριασμό του στο διαδίκτυο!

Η οικογένειά του έχει μείνει εμβρόντητη καθώς όσα αναφέρει ο Jack στα μηνύματα είναι πολύ ιδιωτικά θέματα που είχαν συζητήσει μαζί του λίγο πριν πεθάνει,

ενώ όπως λένε κανείς δεν ήξερε τον κωδικό του λογαριασμό του. Θεωρούν μάλιστα απίθανο κάποιος να τον έχει «χακάρει».

Ένας από τους παραλήπτες των μηνυμάτων από.... το υπερπέραν ήταν ο κολλητός του Τζακ για 17 χρόνια, Τιμ Χαρτ. Ο Χαρτ δήλωσε στο BBC: «Μια νύχτα του Νοεμβρίου, ενώ καθόμουν στον καναπέ μου και τσέκαρα τα emails μου, ήρθε ένα που έγραφε: Αποστολέας Jack Froese»!

Σύμφωνα με τον Χαρτ, το περιεχόμενο του μηνύματος αναφερόταν, σε μια προσωπική συζήτηση που είχε με τον φίλο του λίγο καιρό πριν πεθάνει και έγραφε:

«Με άκουσες; Είμαι στο σπίτι σου. Καθάρισε τη @$)%*$#% τη σοφίτα σου».

«Έγινα άσπρος όταν το διάβασα. Ήταν μικρό και σύντομο και ο τίτλος ήταν 'παρακολουθώ'» δήλωσε ο Χάρτ. Σύμφωνα με τον ίδιο λίγο πριν πεθάνει ο φίλος του είχαν μια συνομιλία στη σοφίτα του, κατά τη διάρκεια της οποίας ο φίλος του τον πείραζε για την ακαταστασία και την σκόνη! «Ήμασταν μόνο εγώ και αυτός στη σοφίτα», πρόσθεσε.

Εκτός από τον Χαρτ μήνυμα έλαβε και ο ξάδερφος του νεκρού, ο Τζίμι ΜακΓκρό, ο οποίος έλαβε ένα email με όνομα αποστολέα Jack Froese, σχετικά με έναν τραυματισμό που είχε στο πόδι.

Το email έγραφε: «Πως τα πας Τζιμ; Ήξερα ότι θα έσπαγες τον αστράγαλό σου. Προσπάθησα να σε προειδοποιήσω. Πρέπει να προσέχεις».

Ο ΜακΓκρό λέει ότι έπαθε το ατύχημα μια εβδομάδα πριν πάρει το συγκεκριμένο email και ο ίδιος δηλώνει ότι το βλέπει σαν μια προσπάθεια του νεκρού να κρατήσει επαφή. Μάλιστα, το μήνυμα αναφερόταν και σε έναν φίλο με τον οποίο ο νεκρός Froese δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή!

Κανείς δεν ξέρει ποιος στέλνει αυτά τα μηνύματα και αν πρόκειται για πλάκα ή για πραγματική επικοινωνία από το υπερπέραν! Όπως και να 'χει πάντως οι φίλοι του και οι συγγενείς του βλέπουν τα μηνύματα ως «δώρο»

«Ήταν φανταστικά. Ήταν υπέροχα», δήλωσε η μητέρα του στο BBC.

Να σημειωθεί βέβαια ότι υπάρχουν ανάλογες υπηρεσίες στο διαδίκτυο που αναλαμβάνουν να στέλνουν μηνύματα, μετά το θάνατο ενός προσώπου, ωστόσο το ιδιαίτερο και προσωπικό περιεχόμενο των μηνυμάτων κάνει τους φίλους του Froese να μην μπορούν να εξηγήσουν το γεγονός!

Keywords
Τυχαία Θέματα