Πιστή στο ραντεβού της η Άρσεναλ

23:40 27/8/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- PLAY OFF ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΑΡΣΕΝΑΛ- ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: 2-0 (3-0)
Γήπεδο: Emirates

Πιστή στο ραντεβού της με τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η Άρσεναλ, που νίκησε με 5-0 συνολικό σκορ τη Φενέρ και πήρε την πρόκριση.

Στο 11ο λεπτό ο Μεϊρέλες βρέθηκε σε ιδανική θέση κι έκανε το σουτ, αλλά ο Σέζνι πραγματοποίησε τρομερή επέμβαση, ενώ τρία λεπτά μετά ο Γουόλκοτ έκανε μακρινό σουτ, με τον Βολκάν να πέφτει και να μαζεύει. Στο 16' ο Καθόρλα έκανε όμορφη ενέργεια κι έδωσε στον Ζιρού,

το σουτ του Γάλλου όμως έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 25' ο Ράμσεϊ με όμορφο σουτ, έκανε το 1-0 για την Άρσεναλ. Στο 30' το σουτ του Ποντόλσκι δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 34' το φάουλ του Άλβες έφυγε μόλις άουτ. Δυο λεπτά μετά, το σουτ του Καθόρλα, κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, ενώ στο 39' ο Σέζνι απέκρουσε το σουτ του Εμενίκε. Ένα λεπτό αργότερο ο πορτιέρο της Άρσεναλ είπε εκ νέου όχι στον Εμενίκε και στο 63' ο Βολκάν πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε σουτ του Καθόρλα. Σκόρερ ξανά ο Ράμσεϊ με ψύχραιμο σουτ.

Στο 64' η κεφαλιά του Γκιμπς πέρασε μόλις άουτ, όπως και το φάουλ του Γουόλκοτ στο 67', ενώ στο 74' η Άρσεναλ έκανε το 2-0.

ΆΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Μονρεάλ, Τζένκινσον, Γουίλσιρ, Ράμσεϊ, Γουόλκοτ (74' Μιγιαΐτσι), Καθόρλα, Ποντόλσκι (48' Γκιμπς), Ζιρού (59' Σανόγκο).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν, Κορκμάζ, Μπρούνο Άλβες, Γκονούλ, Μεϊρέλες, Κρίστιαν (65' Ποτούκ), Σελτσούκ Σαχίν, Ερκίν, Σο (83' Τοπούζ), Κάιτ (65' Γουεμπό), Εμενίκε

Keywords
Τυχαία Θέματα