Στη FIFA η Μπρέινταμπλικ

09:45 1/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η μοναδική ευκαιρία που είχε για να συνομίλησε με ανθρώπους της FIFA και να κάνει γνωστό το όνομά της, στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, δόθηκε από την ΑΕΚ. Η Μπρέινταμπλικ, που το καλοκαίρι έκανε την μεταγραφή της... εκατονταετίας, για ομάδα της Ισλανδίας, παραχωρώντας τον Έλφαρ Χέλγκασον στην Ένωση, προσέφυγε στην FIFA

προκειμένου να διεκδικήσει και να εξασφαλίσει τα χρήματά των δόσεων που τις οφείλονται για τη μετακίνηση του νεαρού Ισλανδού στον δικέφαλο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», μετά τους Μπλάνκο, Νασούτι και Οναϊντια, η FIFA αναμένεται να εξετάσει μία ακόμα προσφυγή κατά της ΑΕΚ, αυτή τη φορά από ομάδα και όχι από φυσικά πρόσωπα, καθώς η Ένωση δεν φάνηκε συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Μάλιστα, εδώ φαίνεται και η πραγματική διάσταση των λαθών που έγιναν το καλοκαίρι στις μεταγραφές και κυρίως στις εισηγήσεις του Άρναρ Γκρέταρσον. Την στιγμή που η ΑΕΚ δεν κινδυνεύει από άλλους και άλλους, έρχεται ένας σύλλογος από την Ισλανδία για να της βάλει... φωτιά, αφού η FIFA είναι αρκετά αυστηρή σε τέτοια θέματα. Έτσι λοιπόν, η Ένωση κινδυνεύει άμεσα για έναν παίκτη που όχι μόνο δεν δικαίωσε ούτε τον άνθρωπο που εισηγήθηκε τη μεταγραφή του (Άρναρ Γκρέταρσον) , αλλά δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό, αφού δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ούτε λεπτό σε επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, τη στιγμή μάλιστα που πολλές φορές έχει παρουσιαστεί πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Η FIFA λοιπόν... κυνηγάει την ΑΕΚ για έναν παίκτη που είναι η πέμπτη επιλογή στα στόπερ και με μοναδική συμμετοχή στα φιλικά ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα