«Συγγνώμη για την καθυστέρηση» (Vid.)

10:42 9/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στην χθεσινή αναμέτρηση με την Κιέβο στο "Ολίμπικο", ο αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για πρώτη φορά από της 22/05/2011 με τον Ιταλό επιθετικό να πανηγυρίζει με ιδιαίτερο τρόπο τα δυο πρώτα του γκολ στην σεζόν. Συγκεκριμένα, μόλις ευστόχησε στο πρώτο από τα δυο πέναλτι που εκτέλεσε, ο Τότι φανέρωσε μέσα από την φανέλα του ένα T-shirt το οποίο περιείχε μήνυμα που απευθυνόταν στους οπαδούς της Ρόμα και το οποίο έλεγε "Scusate il Ritardo" δηλαδή, "Συγγνώμη για την καθυστέρηση". Άτυχος της βραδιάς ήταν

ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Στέφανο Σορεντίνο που νικήθηκε δις από τα 11 βήματα από τον Τότι ο οποίος έφτασε τα 209 γκολ στην Serie A και πλέον υπολείπεται ενός τέρματος για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Γκούναρ Νόρνταλ που είχε πετύχει 210 γκολ, όλα με την φανέλα της Μίλαν.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Τότι τόνισε: "Ήταν μια απελευθέρωση, ήξερα ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφα στα γκολ. Ήθελα να ξεκινήσω καλά την νέα χρονιά, ήταν μια μέρα που περίμενα εδώ και πολύ καιρό, είχε περάσει καιρός από την τελευταία φορά που νικήσαμε με δικά μου γκολ".

Keywords
Τυχαία Θέματα