Τα δοκάρια γλίτωσαν την Μπενφίκα

00:09 26/4/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE - ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Σοκρού Σαράτσογλου

Η Φενέρ έσπασε τα δοκάρια αλλά τελικά κατάφερε να επικρατήσει της Μπενφίκα έστω με το φτωχό 1-0 και να αποκτήσει προβάδισμα για το εισιτήριο του τελικού.

Οι Πορτογάλοι μπήκαν καλά στο ματς και μέσα στο πρώτο τέταρτο δημιούργησαν δύο ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα όμως η Φενέρ πήρε τα ινία του ματς. Είχε μεγάλη

ευκαιρία με τον Σο στο 18' και δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο επόμενο λεπτό. Στο 26' ο Κάουτ βρήκε χώρο αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν κακό ενώ στο 44' η Φενέρ είχε την μεγάλη της ευκαιρία όταν κέρδισε πέναλτι. Ο Κριστιάν ανέλαβε την εκτέλεση του και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Με τη λήξη του ημιχρόνου ο παίκτης της Φενέρ ξέσπασε σε λυγμούς επειδή δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι Τούρκοι μπήκαν καλά και στην επανάληψη και στο 48' απείλησαν με σουτ του Μεϊρέλες. Τρία λεπτά μετά είχαν τρίτο δοκάρι μετά από σουτ του Κάουτ. Στο 54' ήρθε η σειρά της Μπενφίκα να βρει... σίδερο όταν ο Γκαϊτάν δοκίμασε το πόδι του. Τελικά το γκολ ήρθε στο 71' και ήταν για την Φενέρ όταν ο Κορκμάζ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα να περάσει οριακά τη γραμμή.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Ντεμιρέλ, Κορκμμάζ, Γιομπό, Ζίγκλερ, Γκιονούλ, Τοπάλ, Μείρέλες (64'Ουκάν), Κριστιάν (86'Σελτσούκ), Σο (86'Κράσιτς), Κάουτ, Γουεμπό.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Περέιρα, Γκαράι, Ζαρντέλ, Μάτιτς, Αϊμάρ (46'Γκαϊτάν), ΓΚόμεζ, Καρντόσο, Τζον (64'Ροντρίγκο), Σάλβιο, Μελγκαρέγιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα