Τι γίνεται με Εγγλέζου

16:30 17/5/2013 - Πηγή: AEK365

Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ έδωσε δανεικό τον Νικόλα Εγγλέζου στην Νέα Σαλαμίνα της Κύπρου, μιας και ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπρεπε να εκτίσει και τη στρατιωτική του θητεία. Στην Κύπρο ο Εγγλέζου έκανε μία εκπληκτική

πορεία. Βελτιώθηκε αισθητά και μάλιστα τον Γενάρη ήταν έτοιμος να γυρίσει στην ΑΕΚ. Είναι χαρακτηριστικό ότι με δική του πρωτοβουλία πήρε ανθρώπους της ΑΕΚ στο τηλέφωνο ζητώντας να επιστρέψει, διακόπτοντας τη στρατιωτική του θητεία (θα συνέχιζε το υπόλοιπο της θητείας του σε άλλη χρονική στιγμή). Ωστόσο, το αξιοπερίεργο είναι ότι απάντηση από την ΑΕΚ δεν πήρε ποτέ! Ούτε ένα τηλέφωνο δεν του έγινε από την ομάδα για να του εξηγήσουν αν τον θέλουν ή όχι πίσω.

Τώρα τα δεδομένα για επιστροφή του Εγγλέζου δεν δείχνουν θετικά. Έχει ακόμα ένα χρόνο στον στρατό, δύσκολα μπορεί να διακόψει τη θητεία του, συν ότι με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στη Γ' Εθνική μένει ελεύθερος - αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2014. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, εννοείται ότι δεν κλείνει την πόρτα της Ένωσης για μελλοντικά. Αν και δεν έχει δεχθεί καμία κρούση από την ομάδα, ελπίζει και εύχεται κάποια στιγμή να επιστρέψει. Με όποιον συζητά τονίζει ότι ακόμα και τώρα είναι διατεθειμένος να συζητήσει με την ΑΕΚ, εάν οι άνθρωποί της το επιθυμούν, ωστόσο δεν γνωρίζει κατά πόσο μπορεί να βρεθεί λύση τώρα με τον στρατό.

Την ίδια στιγμή φήμες από την Κύπρο αναφέρουν ότι υπάρχουν ομάδες στο νησί που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, ωστόσο κάτι επίσημο για την ώρα δεν έχει προκύψει. Κοντολογίς, ο Εγγλέζου λόγω στρατού δύσκολα μπορεί να επιστρέψει το καλοκαίρι στην ΑΕΚ, ωστόσο το γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης αφήνει την πόρτα για την αγαπημένη του ομάδα πάντα ανοιχτή δεν πρέπει να τίποτα αποκλειστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα