Την συνέτριψε κι ελπίζει

17:01 4/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ:23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ -ΚΕΡΑΚΥΡΑ: 4-3
ΓΗΠΕΔΟ: ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΙΑΧΟΣ (ΧΙΟΣ)

Σημαντική νίκη πήρε ο Λεβαδειακός απέναντι στην Κέρκυρα για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Βοιωτοί επικράτησαν με 4-3 της Κέρκυρας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που μέχρι το τέλος κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν.

Πλέον οι γηπεδούχοι με αυτό το «τρίποντο» παρέμειναν ζωντανοί και διατήρησαν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι Φαίακες φαίνεται πως βουλιάζουν.

Το ματς

Αν και τα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης μεταξύ Λεβαδειακού και Κέρκυρας ήταν αναγνωριστικά, η συνέχεια δεν ήταν η ίδια, αφού το παιχνίδι απέκτησε έναν γρήγορο ρυθμό με πολλά γκολ. Ο Λεβαδειακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 13ο λεπτό εκμεταλλευόμενος την μοναδική ευκαιρία που το δόθηκε, με πρωταγωνιστές τους Πόποβιτς και Κόρμπο, οι οποίοι έπαιξαν ωραίο το ένα-δύο με τον τελευταίο να σκοράρει. Μέσα στα επόμενα έξι λεπτά οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με πλασέ του Βασιλείου. Ενώ ο τρελός ρυθμός συνεχίστηκε με την Κέρκυρα να μειώνει σε 2-1 μέσα στα επόμενα τρία λεπτά. Ο Γραμμόζης εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Μαϊστόροβιτς έκανε την κεφαλιά και μείωσε σε 2-1. Έπειτα ο ρυθμός έπεσε, αν και ο Λεβαδειακός συνέχισε να ελέγχει μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να βρουν ρυθμό, όμως αυτός που τα κατάφερε, όπως και στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Λεβαδειακός. Πιο συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό ο Πόποβιτς βρήκε τον Κόρμπο, που έφυγε από κανονική θέση και πλάσαρε τον Γκαλίνοβιτς. Ενώ στην συνέχεια οι Βοιωτοί είχαν τον έλεγχο, με τον ρυθμό να πέφτε αισθητά. Αυτό δεν εμπόδισε τον Ζιάμπαρη να κάνει το 4-2 και να βάλει ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κυριακίδη μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Γραμμόζη. Ενώ στο 78ο το καλοεκτελεσμένο πέναλτι του έδωσε ακόμα περισσότερες ελπίδες στους φιλοξενούμενους. Όμως δεν υπήρξε κάποια ανατροπή με τον Λεβαδειακό να παίρνει ένα πολύτιμο «τρίποντο» ενόψει της συνέχειας.

Λεβαδειακός (Γ. Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Αλεξίου (87' Ιωάννου), Μεντί, Σουμπίνιο, Φαβάλι, Πόποβιτς (60' Παπαδόπουλος), Βασιλείου (74' Κουτσόπουλος), Ζησόπουλος, Κόρμπος.

Κέρκυρα (Χ. Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Γραμμόζης, Καλαντζής (88' Γιάντσης), Ερίθε, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν (46' Καραλής), Γκουστάβο, Ζιάμπαρης, Μαρτίν (32' Τσίγκας), Ιωάννου

Keywords
Τυχαία Θέματα