«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ντέρμπι»

13:01 9/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τους Τζιμπούρ, Μιραλάς και Καζίμ να υποστηρίζουν πως πρόκειται για ένα ντέρμπι στο οποίο θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι τρεις παίκτες έκαναν δηλώσεις στο Olympiacos TV και μίλησαν για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αρχικά ο Κέβιν Μιραλάς τόνισε: "Μας δίνει πάρα πολύ μεγάλη δύναμη και ηθικό η νίκη στην Τούμπα. Και είμαστε πραγματικά έτοιμοι και έχουμε πολλή όρεξη να παίξουμε ένα καλό ματς την Παρασκευή. Και από εκεί και πέρα έχουμε και τον θεσμό του Κυπέλλου αλλά και το Europa League την Τρίτη. Νομίζουν ότι όλα θα περάσουν από τα χέρια μας και από την δική μας θέληση να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε".

Για την νίκη επί του ΠΑΟΚ και το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ μίλησε και ο Καζίμ Ρίτσαρντς με τον Τούρκο μεσοεπιθετικό να δηλώνει: "Καταρχάς είναι μεγάλη τιμή για εμένα που φόρεσα την φανέλα του Ολυμπιακού σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ ζεστό, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ζεστή και το γεγονός ότι κερδίσαμε μας έφερε σε πλεονεκτική θέση, είμαστε σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση. Νομίζω ότι τα πήγαμε πάρα πολύ καλά, ξέρω ότι η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του και εμείς καταφέραμε να τους... βουλώσουμε το στόμα από την αρχή με δυο γκολ πολύ νωρίς και εν τέλει καταφέραμε αυτό που θέλαμε. Θέλω να πω επίσης ότι ξέρω πως σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού γιατί πριν από 31 χρόνια είχαμε αυτή την τραγωδία πάλι σε αγώνα με την ΑΕΚ. Οπότε για εμάς αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο και το γεγονός ότι παίζουμε ένα ντέρμπι στο δικό μας γήπεδο, σίγουρα για εμάς είναι μια επιπλέον δύναμη".

Από την πλευρά του ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ράφικ Τζιμπούρ, αφού αρχικά μίλησε για το παιχνίδι της Τούμπας στην συνέχεια μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Όλοι ξέραμε ότι είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι αυτό με τον ΠΑΟΚ και ότι έπρεπε να το κερδίσουμε. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε χάσει από τον Λεβαδειακό και ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να τους πλησιάσουμε στον βαθμολογικό πίνακα. Αλλά το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ένα ντέρμπι, πάντα έχει ζεστή ατμόσφαιρα, δύσκολο παιχνίδι και η πρώην ομάδα μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα