Το παλεύει για σεντόνι η Βαλένθια

19:49 4/5/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 4-0
Γήπεδο: Μεστάγια

Η κομβική ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Σοσιεδάδ μπορεί να αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά υπέρ των Βάσκων, αλλά στη Βαλένθια δεν είναι διατεθειμένοι να ρίξουν λευκή πετσέτα αναφορικά με την 4η θέση. Αλλωστε με την εύκολη εντός έδρας νίκη (4-0) επί της Οσασούνα βρέθηκαν στο -2 από το σεντόνι (η Σοσιεδάδ έχει ματς λιγότερο) και ενώ απομένουν ακόμα τέσσερις αγωνιστικές,

Στο 2ο λεπτό το πλασέ του Κανάλες πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 4' ο Μετιέ παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Στο 10'

το βολέ του Σολδάδο έφυγε άουτ, όπως και το σουτ του Ντε λας Κουέβας στο 22'. Πέντε λεπτά αργότερα ο Φερνάντεθ πραγματοποίησε απίστευτη επέμβαση ενώ στο 39' ο γκολκίπερ της Οσασούνα απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Ζόνας και στην επαναφορά ο Σολδάδο έκανε το 1-0. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Οσασούνα, ο Ρικάρντο Κόστα έκανε τα 2-0 με κεφαλιά στο 44'.

Στο 59' ο Αρίμπας αποβλήθηκε για φάουλ εκτός περιοχής με τον Μπανέγα να ευστοχεί και να κάνει το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζόνας στο 93'.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Περέιρα, Ρικάρντο Κόστα, Ματιέ (79' Βίκτορ Ρουίζ), Γκουαρδάδο, Παρέχο, Τίνο Κόστα, Ζόνας, Σολδάδο (76' Βαλντέζ), Κάναλες (46' Σισοκό), Μπανέγα.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεζ, Οϊέρ, Φλάνιο, Αρίμπας, Νάνο, Σίλβα, Λόε 56' Μασούντ), Σεχούδο, Τιμόρ, Ντε λας Κουέβας, Σόλα (59' Λόλο 73' Μπερτράν).

Keywords
Τυχαία Θέματα