Το... πάρτι κατέληξε σε γιούχα

21:33 14/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 29η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Παππάς

Το πάρτι που ετοίμαζε ο Ολυμπιακός στο "Καραϊσκάκη" λίγο έλειψε να καταλήξει σε κηδεία με τον Μήτρογλου να γλιτώνει τελικά την ομάδα του από την ήττα και τον ΠΑΟ

να φεύγει με ισοπαλία 1-1 και πικρή γεύση στο στόμα του.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος με τους "ερυθρόλευκους" να απειλούν στο 5' όταν Αμπντούν και Γκρέκο από ιδανική θέση δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στην εστία. Στο 22' ο Χολέμπας εκτέλεσε απευθείας φάουλ και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά ο Μανωλάς βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ δεν βρήκε στόχο. Ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 35' όταν ο Μπαρμπαρούσης βγήκε μόνος του με τον Μέγιερι αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μανωλάς έκανε τραγικό λάθος με τον Ζέκα να παίρνει την μπάλα, να περνά και τον Μέγιερι και σε κενή εστία να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι σπαταλώντας μια απίστευτη ευκαιρία.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλά στην επανάληψη και στο 55' απείλησε με σουτ του Φουστέρ το οποίο έδιωξε εκπληκτικά ο Καρνέζης. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε δραματικά με τον ΠΑΟ στο 75' να παγώνει το γήπεδο όταν ο Φιγκερόα με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 0-1. Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι πίεσαν ασφυκτικά και γλίτωσαν την ήττα χάρη στο γκολ του Μήτρογλου με προβολή στο 87ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις ο επιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε πάλι αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

ΟΣΦΠ (Μίτσελ): Μέγιερι, Χολέβας, Μανωλά, Α. Παπαδόπουλο, Παπάζογλου (75'Μασάντο), Μανιάτη, Φέισα, Φουστέρ, Γκρέκο (46'Ιμπαγκάσα), Αμπντούν και Τζιμπούρ

ΠΑΟ (Γ.Βονόρτας): Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος (69'Χουχούμης), Σεϊταρίδης, Βιτόλο, Ζέκα, Σο, Σισοκό (93'Εσπάρθα), Μπαρμπαρούσης, Τοτσέ (60'Φιγκερόα).

Keywords
Τυχαία Θέματα