Τσέκαρε εισιτήριο η Σταντάρ

00:17 1/12/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 2ος ΟΜΙΛΟΣ 5η αγωνιστική

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ- ΑΝΝΟΒΕΡΟ: 2-0
Γήπεδο: Μορίς Ντουφράνς
Εύκολη νίκη με 2-0 πέτυχε η Σταντάρ Λιέγης με 2-0 επί του Αννόβερο και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση.
Πολύ καλύτερη η Σταντάρ Λιέγης στο πρώτο μέρος, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 26ο λεπτό. Η άμυνα του Αννόβερο δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα από την περιοχή της και ο Τσιτέ με πλασέ από το ύψος το πέναλτι, έκανε το 1-0.
Οι Βέλγοι καθάρισαν το ματς στο

59ο λεπτό, καθώς ο Σιριάκ έκανε το 2-0. Ο άσος της Σταντάρ μπήκε από δεξιά και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ζίελερ.
ΣΤΑΝΤΑΡ: Μπολάτ, Μπούγενς (89' Μπελχοσίνε), Σεΐγιας, Μουγιανγκί (90+1' Μπουζαγκλό) Τσιτέ, Σιριάκ (87' Νάτσο), Βαϊνκό, Γκορό, Φελίπε, Ποκονιόλι, Κανού
ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Ζιέλερ, Χαγκούι, Πόγκατετζ, Τσερούντολο, Σουλτζ (63' Ράους), Πάντερ, Πίντο, Σχμιέντεμπαχ, Στιντλ (51' Κόναν Για), Σλάουντραμπφ, Αμπντελαουέ (80' Σόμπιεχ).

ΒΟΡΣΚΛΑ- ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: 1-1
Γήπεδο: Μπουτόφσκι Βόρσκλα Στάντιουμ
Εκτός συνέχειας έμεινε η Κοπεγχάγη η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Βόρσκλα.
Ο Εντόι πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μέρος, ωστόσο το ένα ήταν αυτογκόλ. Ο Σενεγαλέζος πέτυχε αυτογκόλ μετά από κόρνερ του Κρασνοπιόροφ στο 31ο λεπτό, ωστόσο πήρε το αίμα του πίσω στο 37', καθώς έφερε το ματς στα ίσια.
Στην επανάληψη η Κοπεγχάγη προσπάθησε να πάρει τη νίκη αλλά έπεσε πάνω σε ένα πολύ καλό Βελίτσκο.
ΒΟΡΣΚΛΑ: Βελίτσκο, Ντάλκου, Πέσκοφ, Σελίν, Κουρίλοφ, Κρασνοπιόροφ, Μαρκόσκι (69' Ομπερέμκο), Ρεμπένοκ, Μπεζούς (81' Τσεζνκίακοφ), Κρυφοσεϊένκο (90+2' Γέσιν), Γιανούζι.
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Ότεσεν, Τόμπσεν, Σίγκουρντσον, Οβιέδο (46' Μπένγκτσον), Κλαουντεμίρ, Γκριντχάιμ, Ντιούφ (46' Βίντεγκααρντ), Μπολάνιος, Σαντίν (74' Νόρντσραντ), Εντόι.

Keywords
Τυχαία Θέματα