Τσιώλης: «Δεν ήμασταν ήρεμοι»

21:21 26/5/2013 - Πηγή: AEK365

«Ακόμη ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Το ματς είχε αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Θέλαμε να βγάλουμε από επάνω μας το ματς. Στο πρώτο μέρος βγάλαμε παίκτη παραπάνω σε αρκετές φάσεις για να πάρουμε το προβάδισμα, ενώ είχαμε και καλό πρέσινγκ. Δημιουργούσαμε πίεση στον ΠΑΟΚ και φτάναμε στην περιοχή του. Δεν σκοράραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε η ίδια ένταση, όμως δεχθήκαμε ένα φτηνό γκολ. Αντί να βγάλουμε τη μπάλα κόρνερ

στη συγκεκριμένη φάση έγινε το γύρισμα και δεχθήκαμε το γκολ. Στη συνέχεια είχαμε πιο επιθετικό παιχνίδι, αλλά δεν ήμασταν ήρεμοι, ενώ περιμέναμε περισσότερα από τον Ράγιος. Είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία του Περόνε, που δεν πρόλαβε. Αν έμπαινε γκολ ίσως τα τελευταία λεπτά να ήταν διαφορετικά», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Αστέρα.

Για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ: «Πιέσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο και φέραμε τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος στον αγώνα που έγινε στην Τρίπολη. Σήμερα θα πω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη και το μεγάλο βήμα για τα προκριματικά του Champions League. Εμεί πλέον θέλουμε τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ. Δυστυχώς ο τελικός μας έβγαλε έξω από τη συγκέντρωση των πλέι οφ και μας πικραίνει γιατί αυτό που θα μείνει θα είναι η τελική κατάταξη. Κανείς δεν θα θυμάται τι έγινε στον τελικό και στα πλέι οφ».

Για το χρονικό σημείο διεξαγωγής των πλέι οφ: «Είναι καταστροφικό όπως έγιναν τα πλέι οφ. Κανονικά θα έπρεπε να γίνουν αμέσως μετά το πρωτάθλημα. Αφού τα κάνουν θα πρέπει να τα κάνουν γρήγορα. Υπήρξαν ομάδες που προετοιμάστηκαν, ενώ άλλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ που είχε τα προβλήματά του και εμείς που είχαμε την κούραση από τον τελικό, μπήκαμε διαφορετικά. Δεν είναι μόνο η σωματική κούραση, αλλά και η ψυχολογική για εμάς έτσι όπως βιάστηκε η ομάδα μας στον τελικό».

Για τον τελικό του Champions League: «Η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Μακάρι να μπορέσουμε να φτάσουμε στο ελάχιστο από αυτά που είδαμε χθες».

Keywords
Τυχαία Θέματα