Τσουκαλάς: Την περίμενα δύο χρόνια αυτή τη στιγμή

20:52 2/2/2013 - Πηγή: AEK365

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ πραγματοποίησε σήμερα ο Σωκράτης Τσουκαλάς, ο οποίος δήλωσε πως περίμενε αυτή τη στιγμή εδώ και δύο χρονιά, μιλώντας στην κάμερα της Nova. Ο αμυντικός της «Ένωσης» είπε πως έκανε από την πλευρά του ότι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα του, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως αν οι «κιτρινόμαυροι» κερδίσουν και την Κέρκυρα,

θα έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τις ομάδες που είναι κοντά στη βαθμολογία.

«Την περίμενα δύο χρόνια αυτή την ευκαιρία, να παίξω σε αγώνα πρωταθλήματος με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πιστεύω πως ήταν ιδανικό ντεμπούτο για μένα για τι συνδυάστηκε και με νίκη της ομάδας μου. Ο κόσμος μας ήταν για ακόμα ένα ματς απίστευτος και δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που έζησα σήμερα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να τους δίνουμε κι άλλες χαρές», είπε αρχικά.

Για την προσωπική του απόδοση είπε: «Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει το πώς πήγα σήμερα, αυτό θα το δει ο προπονητής μου. Έδωσα το 100%, προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος. Σίγουρα μου λείπουν τα παιχνίδια αλλά έκανε ότι καλύτερο μπορούσα. Το παιχνίδι ήταν αγχωτικό προς το τέλος, αλλά πιστεύω πως θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το ματς νωρίτερα.

Για τη συνέχεια δήλωσε: «Αν κερδίσουμε την Κέρκυρα θα έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τις ομάδες που είμαστε κοντά. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε δείξει πως μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα