Schwarzenegger και Stallone τραυματίες σε διπλανά κρεβάτια!!!

15:16 10/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σε διπλανά κρεβάτια του ίδιου νοσοκομείου νοσηλεύονται ο Arnold Schwarzenegger με τον Sylvester Stallone!

Εδώ και λίγες ώρες, η φωτογραφία που ανέβασε ο πρώην κυβερνήτης της California στην σελίδα του Whodsay.com κάνει τον γύρο του κόσμου.

«Μετά από εξαντλητικά γυρίσματα για το The Expendables 2 και το Last Stand, νομίζω ότι ήλθε η στιγμή για μια ένεση που θα επαναφέρει τον ώμο μου στην θέση του», έγραψε κάτω από την φωτογραφία ο Arni.

Αν και οι τραυματισμοί τους έγιναν σε εντελώς διαφορετικό τόπο και χρόνο, οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι αποτελεί καθαρά διαφημιστικό κόλπο ούτως ώστε να προωθήσουν την νέα ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστούν, με τίτλο Tomb.

Στην τελευταία τους συνεργασία πάντως στο The tomb, ο Stallone σχεδιάζει μιας υψηλής τεχνολογίας φυλακή και αφού τον εξαπατούν φυλακίζεται. Στην προσπάθειά του να δραπετεύσει τον βοηθά ένας κρατούμενος που θα υποδυθεί ο Schwarzenegger.

Με τον Schwarzenegger να μετρά 64 χρόνια ζωής και τον κατά ένα χρόνο μεγαλύτερό του Stallone σε αυτήν την κατάσταση, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν εάν οι δύο διάσημοι πρωταγωνιστές πρέπει να αναζητήσουν… κασκαντέρ. Λίγη δόση αληθοφάνειας να έχει, πρέπει να το σκεφτούν…Δεν είναι και 20 ετών πια…

Keywords
Τυχαία Θέματα