Χριστίνα Δημητρίου:”Είναι τόσο όμορφο να σχεδιάζεις την πιο σπουδαία μέρα της ζωής σου!”

11:32 28/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Κάποιος θα μπορούσε να πει πως το μεγαλύτερο προτέρημα της είναι η ομορφιά της. Για όσους την γνωρίζουν όμως, η ομορφιά της είναι το μικρότερο από όλα τα προτερήματα της. Η προσωπικότητα και ο απλός χαρακτήρας της είναι αυτά που κερδίζουν ακόμα και όσους της μιλούν για πρώτη φορά. 

Η Χριστίνα Δημητρίου που σύντομα θα ντυθεί νυφούλα,μιλά για τα παιδικά της χρόνια,την σχέση της με την αδερφή της Στέλλα,την καριέρα της και για τον επικείμενο γάμο της με τον αγαπημένο της Χάρη.  

Χριστίνα κατάγεσαι από την Λάρνακα και είσαι στο χώρο της showbiz εδώ και χρόνια. Πως έγινε η πρώτη σου επαφή με τον κόσμο του θεάματος;  

Σε ηλικία 15 ετών μου έγινε πρόταση από τον οίκο Fendi εδώ στην Κύπρο για να λάβω μέρος σε επίδειξη μόδας. Η πρόταση έγινε από την συμπολίτισσα μας Κάρλα Καλαϊτζιάν και την ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου είχε δώσει. Στην συνέχεια προέκυψε κι άλλη πρόταση από τα κοσμήματα «Μεταξάς»,μαζί με Naomi Campbell, Skliranikova,Claudia Schiffer, που είχαν έρθει στην Κύπρο για την εν λόγω επίδειξη! Ήταν κάτι σπουδαίο τότε για μένα, σε ηλικία 15 ετών να βρίσκομαι δίπλα από αυτά τα μεγάλα ονόματα. Αργότερα, τελειώνοντας το σχολείο, συνέχισα τις σπουδές μου στην Ελλάδα, στον τομέα της αισθητικής και κοσμητολογίας με πτυχιακή στα μπότοξ, ένας παραϊατρικός κλάδος. Παράλληλα με τις σπουδές μου στην Ελλάδα, συνέχισα το μόντελιγκ. Εκεί βρισκόταν και η αδελφή μου με την οποία συγκατοικούσαμε και εργαζόμασταν και στον ίδιο χώρο, του μόντελιγκ.

Τι θυμάσαι από την επαγγελματική σου πορεία στην Αθήνα;

Πάρα πολλές στιγμές, διάφορα κάστινγκς που πήγαινα μαζί με την αδελφή μου, Athens Exclusive Week, είχαν λάβει μέρος και Ελλαδίτες αλλά και Κύπριοι σχεδιαστές. Είχα και δύο προτάσεις για να παρουσιάζω εκπομπή σε ελλαδικά κανάλια αλλά τις απέρριψα καθότι είχα πάρα πολλά διαβάσματα με τις σπουδές μου.

Στην Κύπρο πώς βρέθηκες στην τηλεόραση;

Όταν τελείωσα τις σπουδές μου, μου έγινε πρόταση από την τηλεόραση του Σίγμα για να παρουσιάζω την εκπομπή Alive. Παραγωγός ήταν ο επίσης Σκαλιώτης Ζήνωνας Ζηντίλης.  Ο Ζήνωνας είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και καταπληκτικός επαγγελματίας. Μετά το Σίγμα, μου έγινε πρόταση από το ΡΙΚ για να παρουσιάζω την εκπομπή «Καλύτερα Μαζί» και εδώ θέλω να τονίσω πως το ΡΙΚ ήταν μια μεγάλη σχολή για μένα. Μελετούσα πάρα πολλές ώρες για να μπορώ να βελτιώνομαι συνεχώς. Έμαθα πάρα πολλά και οφείλω ένα ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου. Στη συνέχεια και για τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκομαι στην LTV όπου παρουσιάζω την lifestyle εκπομπή “”Spotlight”. Εκτός από παρουσιάστρια είμαι και παραγωγός της εκπομπής και θα αδράξω την ευκαιρία να πω για μια ακόμη φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιώργο Ξιναρή για την ευκαιρία που μου έχει δώσει. Το να είσαι παραγωγός είναι εντελώς διαφορετικό από το να παρουσιάζεις και χαίρομαι που μου δόθηκε και αυτή η ευκαιρία και είναι κάτι που πραγματικά απολαμβάνω!

Πέρα από την τηλεόραση είσαι και κοσμικογράφος στον όμιλο του Φιλελεύθερου…..

Κ

Keywords
Τυχαία Θέματα