Διαμαρτυρία της ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ έξω από τη Βουλή για το 64ο

14:27 26/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο συγκαλεί την ερχόμενη Πέμπτη το μεσημέρι η ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ, οι σύνεδροι του οποίου θα μεταφερθούν στις 15.45 έξω από τη Βουλή για να διαδηλώσουν και να επιδώσουν της αποφάσεις του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της συντεχνίας, «σήμερα για ακόμη μια φορά συζητείται πρόταση νόμου στη Βουλή για αύξηση του ορίου αφυπηρέτησης από το 63ον στο 64ον έτος ηλικίας, χωρίς να προηγηθεί μελέτη

και διάλογος, κάτι που θα επηρεάσει όρους εργασίας και ωφελήματα του Σχεδίου Σύνταξης και των Κοινωνικών Ασφαλίσεων».

Η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ, «έχοντας υπόψη την ομόφωνη θέση του Συνδικαλιστικού Κινήματος για αντίδραση με σκοπό την προστασία του θεσμού των εργασιακών σχέσεων αποφάσισε τη σύγκληση Εκτακτου Παγκύπριου Συνεδρίου την Πέμπτη 29/3/2012 και ώρα 13.45 για να στείλει συγκροτημένα τα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις».

Με τη λήξη του, αναφέρεται, «οι σύνεδροι θα μεταφερθούν στις 15.45 έξω από τη Βουλή για να διαδηλώσουν και να επιδώσουν τις αποφάσεις του συνεδρίου».

Η συντεχνία καλεί όλους τους εργαζόμενους του ευρύτερου δημόσιου τομέα όπως παρευρεθούν στη διαδήλωση, προσθέτοντας ότι προς αυτό το σκοπό βρίσκεται σε επικοινωνία με το υπόλοιπο συνδικαλιστικό κίνημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα