Διαψεύδει διαγραφή χρεών από συγκεκριμένη εταιρεία ο Σ. Σαμψών

15:17 29/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Διαψεύδεται με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο ως αναληθές και μη ανταποκρινόμενο στην πραγματικότητα, δημοσίευμα στο οποίο υπάρχει ο ισχυρισμός ότι κατά ή περί τον Αύγουστο του 2010, «φαίνεται να έχει διαγραφεί ποσό των 11.000 ευρώ» από δάνειο 61.000 στην εταιρεία Ατρωτος Λτδ”, αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Αμμοχώστου Σωτήρη Ν. Σαμψών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «όχι μόνο

τέτοιο ή άλλο ποσό δεν χαρίστηκε στην εταιρεία, αλλά αντίθετα, το περί ου ο λόγος τραπεζικό ίδρυμα, προχώρησε στη δέσμευση ποσού ύψους 11.000 ευρώ, άσχετο με το εν λόγω δάνειο, το οποίο βρισκόταν κατατεθειμένο επ’ ονόματι του κ. Σαμψών, σε άλλο προσωπικό λογαριασμό».

Επομένως, ο κ. Σαμψών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πολιτικού του Γραφείου, «όχι μόνο δεν επωφελήθηκε με οποιοδήποτε τρόπο ως το δημοσίευμα ισχυρίζεται, αλλά έχασε και δικές του προσωπικές καταθέσεις που διατηρούσε σε τούτο το τραπεζικό ίδρυμα και που καμία σχέση δεν είχαν με το εν λόγω δάνειο της εταιρείας».

Προς επιβεβαίωση της αλήθειας των πιο πάνω αναφερομένων, ο κ. Σαμψών, «έχει ζητήσει όλα τα επίσημα σχετικά έγγραφα και λογαριασμούς της εταιρείας από το τραπεζικό ίδρυμα, τα οποία και θα δημοσιοποιήσει ευθύς μόλις αυτά περιέλθουν στην κατοχή του», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα