ΔΗΚΟ: Αψυχολόγητα σχόλια και προσβλητικές θεωρίες από ΑΚΕΛ και ΕΔΕΚ

17:48 28/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τα κρίσιμα προβλήματα του λαού δεν θα βρουν τη λύση τους με διαπληκτισμούς στη βάση μικροκομματικών σκοπεύσεων και η τόσο αναγκαία για τον τόπο πολιτική συνεννόηση δεν οικοδομείται με αλληλογρονθοκοπήματα και επιθετικά βέλη, απαντά το ΔΗΚΟ στα σχόλια ΑΚΕΛ και ΕΔΕΚ για την απόφαση της ΚΕ του κόμματος

να στηρίξει την υποψηφιότητα Αναστασιάδη στις επικείμενες προεδρικές εκλογές.

Δυστυχώς, αναφέρει σε ανακοίνωσή του, τα επιτελεία των υποψηφίων του ΑΚΕΛ και της ΕΔΕΚ υποδέχθηκαν την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗ.ΚΟ. με αψυχολόγητα σχόλια και προσβλητικές θεωρίες.

“Αν θέλουμε να συμβάλουμε στην ανύψωση του επιπέδου του πολιτικού μας πολιτισμού και στην ανάπτυξη ενός ουσιαστικού προεκλογικού διαλόγου, πρέπει να αφήσουμε στο περιθώριο τα επίθετα και τους χαρακτηρισμούς και να επικεντρωθούμε στην προβολή θέσεων και προτάσεων”, προσθέτει.

Δεν έχουμε την πρόθεση, αναφέρει επίσης, να ασχοληθούμε σοβαρά με κάποιες νεοφανείς θεωρίες στελεχών της ΕΔΕΚ, που ισχυρίζονται ότι το ΔΗ.ΚΟ. εγκατέλειψε τον κεντρώο χώρο.

Πρόκειται προφανώς, συνεχίζει, για θεωρίες που αποβλέπουν στην προώθηση του μόνιμου στόχου και ανομολόγητου ευσεβούς πόθου της ΕΔΕΚ να κυριαρχήσει στο χώρο του κέντρου.

“Το ΔΗ.ΚΟ. αποφεύγει να ανοίξει μέτωπο αντιπαράθεσης με την ΕΔΕΚ στη βάση αυτού της του στόχου. Τα πολιτικά κόμματα καταξιώνονται και αναδεικνύονται μέσα από την προσφορά τους προς τον τόπο και την κοινωνία”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα