Η αφοπλιστικά ειλικρινής εξομολόγηση της Κάτιας Νικολαΐδου για την περιπέτειά της με τον καρκίνο!ΒΙΝΤΕΟ

15:43 5/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

“Όταν μου είπαν ότι θα πέσουν τα μαλλιά μου, έβαλα τα κλάματα! – Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην πάθουν τίποτα τα πρόσωπα που αγαπάω”…

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα η Κάτια Νικολαΐδου. Η ηθοποιός από τα Κλεμμένα Όνειρα μίλησε για το πρόβλημα υγείας της με τον καρκίνο και πως αντιμετωπίζει πλέον τη ζωή.

“Εκτιμάω κάθε μέρα που ξυπνάω. Δίνω ουσία σε πράγματα που δεν έβλεπα πριν. Είμαι πολύ ευτυχισμένη με απλά πράγματα. Δεν μ’ αρέσει να κρατάω κακίες.”, λέει η Κάτια Νικολαΐδου και αποκαλύπτει: “΄Οταν το έμαθα δε φοβήθηκα. Είπα δεν πεθαίνω από αυτό. Όταν μου είπαν ότι θα σου πέσουν τα μαλλιά για έξι μήνες, έβαλα τα κλάματα. Λέω πρέπει να δουλέψω. Μου λένε …περούκες”!

Στη μεγάλη της μάχη, αυτοί που στήριξαν την ηθοποιό ήταν οι γονείς, ο αδερφός και οι φίλοι της. Πώς περιγράφει το διάστημα που η ασθένειά της πήρε δημοσιότητα; “Ήταν ένα πράγμα τραγικό”!

Η Κάτια Νικολαΐδου εξομολογείται: “Το μόνο πράγμα που φοβάμαι είναι να μην πάθουν τίποτα τα πρόσωπα που αγαπάω. Τίποτα άλλο”…

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα