Ναυαγοσώστης έσωσε λουόμενο από πνιγμό στην Πάφο

15:23 10/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το ναυαγοσώστη Ανδρέα Παναγή συγχαίρει με σχετική ανακοίνωσή της η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, ο οποίος προχθές αψηφώντας κάθε κίνδυνο και καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφερε και έσωσε λουόμενο από σίγουρο πνιγμό.

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο όταν αλλοδαπός έχασε τις αισθήσεις του καθώς κολυμπούσε στη Δημοτική παραλία του ΣΟΔΑΠ. Ο επί καθήκον ναυαγοσώστης Ανδρέας Παναγή, ενεργώντας ψύχραιμα και αστραπιαία και έχοντας βοήθημα το νέο

εξοπλισμό που του παρασχέθηκε πρόσφατα από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και τον Όμιλο Ναυαγοσώστων Κινύρας κατάφερε και έσωσε το λουομενο.

Σύμφωνα με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, το περιστατικό αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει τις ανησυχίες και παράλληλα να ενισχύσει την ανάγκη για ικανοποίηση του αιτήματος της Εταιρείας για επέκταση της περιόδου εργοδότησης ναυαγοσωστών τουλάχιστον από τον Απρίλη μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, αλλά και για αναπροσαρμογή του ημερήσιου ωραρίου εργασίας ναυαγοσωστών για όλες τις παραλίες της πόλης και επαρχίας Πάφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα