Νεκρός 55χρονος σε δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου

16:33 2/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το μεσημέρι ο 55χρονος Σάββας Ηρακλή Σάββα από τη Λεμεσό, μετά από ανατροπή του εμπορικού αυτοκινήτου που οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, λίγο μετά την έξοδο του Νοσοκομείου Λεμεσού.

Το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε δεκαπέντε λεπτά μετά τη μια το μεσημέρι και σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιο Καφφά, η ολισθηρότητα του δρόμου καθώς και η ταχύτητα φαίνεται να έπαιξαν καθοριστικό παράγοντα.

Κάτω από

συνθήκες που διερευνώνται, το τύπου βαν όχημα της εταιρείας στην οποία εργαζόταν ο άτυχος 55χρονος, προσέκρουσε αρχικά στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα και ακολούθως ανατράπηκε, με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ διερευνώνται μαρτυρίες ότι το δυστύχημα σημειώθηκε στην προσπάθεια του οδηγού να επαναφέρει το όχημα στην αριστερή λωρίδα, όταν προσπέρασε προπορευόμενο όχημα.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Καφφάς είπε πως δεν έχει ακόμη διαφανεί κατά πόσο ο οδηγός φορούσε ή όχι τη ζώνη ασφαλείας.

Λόγω του δυστυχήματος, αποκόπηκε η κυκλοφορία για περισσότερο από μια ώρα, στο σημείο του αυτοκινητόδρομου, από την έξοδο του Νοσοκομείου Λεμεσού μέχρι την έξοδο Υψωνα, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα