Ο κυπριακός λαός θα ψηφίσει ελπίδα και προοπτική την Κυριακή δηλώνει ο Α. Νεοφύτου

18:27 19/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο κυπριακός λαός ξέρει ποιο θα ψηφίσει την ερχόμενη Κυριακή, δήλωσε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου σχολιάζοντας σημερινές δηλώσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ ότι την ερχόμενη Κυριακή ο κυπριακός λαός καλείται να επιλέξει ποιος Πρόεδρος και με ποιες πολιτικές θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Σίγουρα, είπε, δεν θα ανέμενε κανείς από αυτούς που έφεραν τις συνέπειες στον κυπριακό λαό να έχουν αυτό το πολιτικό θάρρος για να διερωτώνται ποιος πολιτικός

θα διαχειριστεί τις συνέπειές τους. Σίγουρα όχι αυτός, ανέφερε, που ως Υπουργός της Κυβέρνησης μαζί με τον Χριστόφια και το ΑΚΕΛ έφερε στον τόπο αυτή την πρωτόγνωρη κατάντια, τη φτώχια, τη μιζέρια, τους 60.000 χιλιάδες άνεργους, τον κόσμο σε ουρές στα κοινωνικά παντοπωλεία και συσσίτια που έπληξαν το εισόδημα όλων ανεξαίρετα των Κυπρίων, που οδήγησαν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο κλείσιμο και στην πτώχευση.

«Αυτοί που κατάντησαν τον άλλοτε περήφανο και αξιοπρεπή Κύπριο στην ταπείνωση και στη επαιτεία. Σίγουρα όχι κ. Κυπριανού, τον κ. Μαλά, τον συνεχιστή των πολιτικών του Χριστόφια και ΑΚΕΛ που στην επιμονή σας να αποδείξετε πόσο πιο κοντά νιώθετε στους Σύριους από ότι στους Έλληνες και στην προσπάθειά σας να βοηθήσετε τους αδελφούς σας Σύριους οδηγήσατε στην καταστροφή και το έγκλημα στο Μαρί με 13 θύματα, εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ζημιές που τις φορτώσατε στον Κύπριο πολίτη με χαράτσι στο ηλεκτρικό ρεύμα και επιπρόσθετες φορολογίες».

Βεβαίως κ. Κυπριανού ξέρουν τι να επιλέξουν, ανέφερε ο κ. Νεοφύτου λέγοντας ότι θα πουν όχι στη συνέχιση της καταστροφικής πολιτικής Χριστόφια και με την ψήφο τους, όπως είπε, την ερχόμενη Κυριακή θα σφραγίσουν την ημέρα που θα σηματοδοτεί την αλλαγή και θα δημιουργεί ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα