Περδίκης: Καμία ενημέρωση για το περίγραμμα θέσεων της ε/κ πλευράς

15:46 23/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

«Ακούμε για ένα περίγραμμα θέσεων της ε/κ πλευράς το οποίο δεν συζητήθηκε ποτέ στο Εθνικό Συμβούλιο, ούτε γνωρίζουμε τι θα υποβάλει σήμερα, αν υποβάλει τελικά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας» δήλωσε σήμερα ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Γιώργος Περδίκης.

Σε δηλώσεις του στη Βουλή ενόψει της σημερινής συνάντησης στο Greentree ο Γιώργος Περδίκης ανέφερε πως «ούτε ενημερώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο, ούτε συζητήθηκε ποτέ αυτό το περίγραμμα θέσεων» και διερωτήθηκε κατά πόσο «μέσα

σε αυτό το απόλυτο σκοτάδι αν μπορεί να προκύψει φως».

Πρόσθεσε παράλληλα ότι το Κίνημα Οικολόγων δεν βλέπει φως, γιατί δεν έχει ούτε γνώση αλλά ούτε και αντίληψη αναφορικά με το ποιες είναι οι θέσεις της ηγεσίας της ε/κ πλευράς σε αυτές τις διαπραγματεύσεις.

Ο κ. Περδίκης χαρακτήρισε «πολύ ανησυχητικές» τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που κάνουν λόγο για «πιέσεις στην ε/κ πλευρά να αποδεχτεί είτε ενδιάμεση συμφωνία είτε καθορισμό ημερομηνίας για διεθνή/πολυμερή διάσκεψη ή και τα δυο».

Ανέφερε δε πως ένα από τα λάθη της πλευράς μας είναι ότι πήγε στο Greentree χωρίς να έχει συγκεκριμένες θετικές προτάσεις και πρωτοβουλίες. «Μόνο με τα όχι δεν μπορεί να γίνει πολιτική διεκδίκηση» είπε.

«Πάμε στις συνομιλίες με τη ψυχολογία τερματοφύλακα σε διαδικασία πέναλτι, και το αποτέλεσμα ξέρουμε όλοι πιο είναι» πρόσθεσε καταλήγοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα