«Ρατσισμός» ο «αποκλεισμός» των Τ/κ αθλητών, λέει ο Έρογλου

18:22 11/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Για «ρατσιστικές πρακτικές» εκ μέρους όσων επιβάλλουν τον «αποκλεισμό» των Τ/κ από αθλητικές εκδηλώσεις, έκανε λόγο ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Έρογλου, εκφράζοντας παράλληλά ικανοποίηση για το ότι η Διεθνής Σκοπευτική Ομοσπονδία απέστειλε ξεχωριστή πρόσκληση συμμετοχής στους Τ/κ αθλητές, για τουρνουά που θα διεξαχθούν στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Ιταλία και τη Νορβηγία.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Έρογλου συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του «τ/κ συνδέσμου σκοποβολής», με τον «πρόεδρο» του Arif

Cankut να αναφέρεται στην σημασία της ξεχωριστής συμμετοχής των Τ/κ αθλητών από την τουρκική και ε/κ – κατά την έκφρασή του – αποστολή, υπό τη σημαία του ψευδοκράτους, σε τουρνουά που διεξήχθη πρόσφατα στην Φινλανδία.

Ο κ. Cankut ευχαρίστησε τον κ. Έρογλου για την υποστήριξή του και είπε ότι η επικράτηση του Τ/κ σκοπευτή Mert Kofali στο τουρνουά της Φινλανδίας έχει ιδιαίτερη σημασία για το ψευδοκράτος.

Παράλληλα κάλεσε την ΕΕ να τερματίσει τον «αποκλεισμό» των Τ/κ από αθλητικές εκδηλώσεις.

Ο κ. Έρογλου αναφέρθηκε στην σημασία της ανάδειξης Τ/κ παγκόσμιων πρωταθλητών και είπε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει τέτοιες δραστηριότητες.

Εξάλλου, ο κ. Ερογλου συναντήθηκε με αθλητικούς παράγοντες από τα κατεχόμενα και την Τουρκία, καθώς και τον Πρόεδρο του ευρωπαϊκού παραρτήματος της Διεθνούς Ένωσης Kickboxing Paul Hennessy

Keywords
Τυχαία Θέματα