Σε κρίσιμη κατάσταση η Βρετανίδα – Εκτός κινδύνου ο Νιγηριανός

17:17 14/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας 41χρονη Βρετανίδα η οποία εντοπίστηκε χθες βράδυ στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στο Κίτι, αναίσθητη μαζί με τον 36χρονο Νιγηριανό σύντροφό της.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χρήστος Ανδρέου «χθες 25 λεπτά πριν τα μεσάνυκτα λήφθηκε πληροφορία από ανήλικο γιο 41χρονης από χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ότι στο Κίτι βρισκόταν κλειδωμένη στο υπνοδωμάτιο της. Στο σπίτι μετέβησαν άμεσα μέλη του Αστυνομικού σταθμού Κιτίου όπου

και συνάντησαν τον ανήλικο και τους υπέδειξε το υπνοδωμάτιο, μέσα στο οποίο βρισκόταν η μητέρα του», ανέφερε.

Οι Αστυνομικοί κάλεσαν την 41χρονη να τους ανοίξει το πόρτα του δωματίου και όταν αυτή δεν ανταποκρίθηκε, παραβίασαν τη πόρτα όπου εντόπισαν αναίσθητη τη γυναίκα μαζί με 36χρονο Νιγηριανό. Μέσα στο δωμάτιο οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης μεταλλικό δοχείο με αναμμένα κάρβουνα. Φαίνεται ότι οι αναθυμιάσεις από τα αναμμένα κάρβουνα προκάλεσαν στα δύο άτομα δηλητηρίαση και έχασαν τις αισθήσεις τους.

«Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο και με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία» είπε ο κ. Ανδρέου.

Η κατάσταση του Νιγηριανού, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο παράνομα, κρίνεται εκτός κινδύνου ενώ η 41χρονη διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα