Σε Θεσσαλονίκη και Βρυξέλλες μεταβαίνει ο ΥΠΑΜ

14:19 26/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στην Θεσσαλονίκη για την στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου μεταβαίνει αύριο ο Υπουργός Άμυνας Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος θα μεταβεί μετέπειτα στις Βρυξέλλες όπου θα μιλήσει σε σεμινάριο για την Κοινή Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας της ΕΕ.

Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση ο κ. Ηλιάδης

θα παρακολουθήσει την στρατιωτική παρέλαση ύστερα από πρόσκληση του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρου Καράολου.

Η ομιλία του στο σεμινάριο με θέμα «Με οδηγό την Κοινή Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας (ΚΠΑΑ)», που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ και διοργανώνεται σε συνεργασία με την Αντιπροσωπία της Βαυαρίας στην ΕΕ και το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων Egmont του Βελγίου, θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Υπουργός Άμυνας το απόγευμα της ίδιας μέρας θα τελέσει τα εγκαίνια έκθεσης με θέμα « Αρχαία Κύπρος: Διάλογοι Πολιτισμών» που θα παρουσιαστεί στα Βασιλικά Μουσεία Τέχνης και Ιστορίας των Βρυξελλών μεταξύ 30 Οκτωβρίου 2012 και 17 Φεβρουαρίου 2013.

Η έκθεση διοργανώνεται από το Τμήμα Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων στα πλαίσια της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ και έχει ως στόχο την προβολή του αρχαίου κυπριακού πολιτισμού στο ευρωπαϊκό κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα