Υπό κράτηση 24χρονος για κατοχή ναρκωτικών

17:50 18/12/2012 - Πηγή: OnlyCY


To Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα 3ήμερης κράτησης 24χρονου απο τη Δρομολαξιά ως υπόπτου για υπόθεση εισαγωγής, κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 6 Δεκεμβρίου όταν σε εταιρεία ταχυμεταφορών στη Λάρνακα, έφτασε ύποπτο πακέτο από τη Σαγκάη. Άνδρες της ΥΚΑΝ Λάρνακας έθεσαν υπό παρακολούθηση τα γραφεία της εταιρείας και την περασμένη Δευτέρα, εντόπισαν 24χρονο από τη Δρομολαξιά να παραλαμβάνει

τρία πακέτα τα οποία είχαν όνομα παραλήπτη το όνομα της 24χρονης συζύγου του.

Ο 24χρονος ανακόπηκε από τους άνδρες της ΥΚΑΝ οι οποίοι διαπίστωσαν ότι μέσα στα δύο πακέτα υπήρχαν τρία κιλά άσπρης συνθετικής ναρκωτικής ουσίας ναυθουλουνζόλης ενώ το τρίτο πακέτο περιείχε 20 χιλιάδες αλουμινένια φακελάκια, διαστάσεων 5Χ5 εκατοστών το καθένα, μέσα στα οποία επρόκειτο να τοποθετηθούν οι δόσεις. .

Η επιχείρηση συνεχίστηκε στο σπίτι του ζεύγους στη Δρομολαξιά όπου η ΥΚΑΝ εντόπισε άλλο ένα κιλό ξηρής φυτικής ύλης, επίσης συνθετικού ναρκωτικού.

Η Αστυνομία συνέλαβε και τους δύο. Το Επαρχιακό Δικαστήριο διέταξε την τριήμερη προφυλάκιση του 24χρονου απορρίπτοντας το αίτημα της Αστυνομίας για προφυλάκιση και της συζύγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα