Επαφές και εξορμήσεις Αναστασιάδη στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας

17:09 18/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σειρά επαφών και εξορμήσεων πραγματοποίησε χθες βράδυ ο υποψήφιος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος μίλησε στο σωματείο “Ελευθέρια” Παλλουριώτισσα, συναντήθηκε με εμποροβιομήχανους, γιατρούς και μέλη της εθελοντικής ομάδας «Η Φωνή σου Μετρά».

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του εκλογικού του επιτελείου, αρχικά ο κ. Αναστασιάδης μίλησε σε συγκέντρωση στο σωματείο «Ελευθέρια», όπου ομιλητής ήταν και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Μάριος Καρογιάν.

Ακολούθως, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με εμποροβιομήχανους με τους οποίους συζήτησε την σημερινή κατάσταση της οικονομίας και τις συνέπειες της κρίσης. Επίσης, ο κ. Αναστασιάδης παρουσίασε τις θέσεις του για την εσωτερική διακυβέρνηση και τον εκσυγχρονισμό του κράτους μέσω της επίλυσης συσσωρευμένων προβλημάτων που χρονίζουν, κυρίως στη δημόσια υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αργότερα ο κ. Αναστασιάδης παρευρέθηκε σε συνάντηση με τους εθελοντές της οργάνωσης “Η Φωνή σου Μετρά” που στηρίζουν την υποψηφιότητά του. Οι εθελοντές μοιράστηκαν με τον υποψήφιο Πρόεδρο αγωνίες και προβληματισμούς, με τον κ. Αναστασιάδη να επισημαίνει ότι πρώτιστο μέλημά του θα είναι η άμεση απάμβλυνση των προβλημάτων που ταλανίζουν την νεολαία, όπως η ανεργία.

Τέλος, ο υποψήφιος Πρόεδρος συναντήθηκε με γιατρούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον τομέα της υγείας στην Κύπρο και κατ’ επέκταση τον Κύπριο ασθενή. Ο κ. Αναστασιάδης σύμφωνα με την ανακοίνωση, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι αναγκαία η σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα