«Αλαλούμ» με το επίδομα αναπηρίας για παιδόφιλους!

Τρέχει και δεν φτάνει το υπουργείο Εργασίας με το «σάλο» που προκλήθηκε εξαιτίας επίμαχης διάταξης, που θεωρεί ότι παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, τζογαδόροι, κλεπτομανείς και πυρομανείς συγκαταλέγονται στα άτομα με αναπηρία από 20% έως 35%!

Από τις 8 Νοεμβρίου 2011, οι παιδόφιλοι «πριμοδοτούνται» με ποσοστό αναπηρίας, όπως μπορεί ο κάθε πολίτης να διαπιστώσει στο σχετικό ΦΕΚ της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει το mother.gr, στο επίσημο ΦΕΚ

προβλέπονται ως ποσοστά αναπηρίας της τάξης του 30% σε άτομα που «πάσχουν» από: φετιχισμό, παρενδυτικό φετιχισμό, επιδειξιομανία, ηδονοβλεψία, παιδοφιλία, σαδομαζοχισμό!

Μάλιστα, σε αυτά τα άτομα δικαιολογείται ποσοστό αναπηρίας ίδιο με τα άτομα που πάσχουν από ήπια νοητική στέρηση!

Να σημειωθεί ότι τα ποσοστά αυτά, εάν δεν συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις, δεν θεμελιώνουν ποσοστό επιδόματος αναπηρίας (απαιτείται το 67%), αλλά μπορούν να εξασφαλίσουν ορισμένα προνόμια, όπως μειωμένα τιμολόγια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ ή σε εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Όπως έγινε ήδη γνωστό, το υπουργείο, μετά την έντονη αντίδραση που υπήρξε σε αυτή τη διάταξη τόσο από την κοινότητα των ατόμων με ειδικές ανάγκες, όσο και από τους απλούς πολίτες, προσανατολίζεται στην επαναδιατύπωση της σχετικής διάταξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα