Για «αμετανόητη εμμονή» εγκαλεί τον Γιώργο Παπανδρέου ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

«Εδώ και τώρα πρόεδρο» χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης.

Την έντονη διαφωνία του με την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ μετά τις βουλευτικές εκλογές εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος έχει ήδη εκφράσει

την πρόθεση να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος.

«Η προσωπική απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να μην είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνιστά έμμεση αναγνώριση των ευθυνών διακυβέρνησής του και αυτό τον τιμά. Αντίθετα, η προσπάθεια μετάθεσης του χρόνου ανάδειξης νέου προέδρου μετά τις εθνικής εκλογές, προδίδει μια αμετανόητη εμμονή, που οδηγεί σε κατασπατάληση πολύτιμου χρόνου. Χρόνου, που θα κοστίσει στο ΠΑΣΟΚ, στη δημοκρατική παράταξη και στην Ελλάδα. Υπάρχει προφανής δυσαρμονία του κινήματος με την κοινωνία, η οποία μπορεί να αρθεί, μόνο αν οι πολίτες κρίνουν και δώσουν εντολή» αναφέρει χαρακτηριστικά σε γραπτή του δήλωση.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης προσθέτει ότι «το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται πρόεδρο και η χώρα προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης. Εδώ και τώρα», επισημαίνοντας μάλιστα πως «αποδοχή της πρότασης Παπανδρέου, ισοδυναμεί με σύμφωνο σιωπής πάνω από συντρίμμια».

Keywords
Τυχαία Θέματα