AIDS: Μαλάκες ή αυτόχειρες;

13:12 1/5/2012 - Πηγή: KoolNews

Υπάρχουν κάποιες ειδήσεις που τις διαβάζεις και δεν τις πιστεύεις. Και ο Πέτρος Κωστόπουλος ακόμα αναρωτιέται ποιος εν έτει 2012 πάει σε μπουρδέλο και κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό. Όταν όλοι γνωρίζουν τους κινδύνους του AIDS.

Το εντυπωσιακό στην περίπτωση της Ρωσίδας ιεροδούλου, φορέα του AIDS, δεν είναι ότι βρέθηκε γυναίκα εκδιδόμενη με την αρρώστια. Κατά τα γνώμη μου ο χώρος

αυτός είναι προνομιακός για την εξάπλωση του ιού, για τους ευνόητους λόγους. Το εντυπωσιακό, και αν θέλετε η είδηση, είναι ότι 700 άνθρωποι πήραν τηλέφωνο για να εξεταστούν! Άρκετοί από αυτούς, αν όχι οι περισσότεροι, είχαν κάνει σεξ χωρίς τη χρήση προφυλακτικού!! Δηλαδή πήγαν σε μπουρδέλο, με μια γυναίκα που παίρνει 30-40 ανθρώπους τη μέρα και έκαναν σεξ χωρίς προφυλακτικό!! Δεν μπορώ να βρω ούτε μια δικαικολογία για αυτούς τους αθρώπους και να τους θεωρήσω μόνο θύματα της Ρωσίδας. 

Είναι σαφές πως όταν κάποιος είναι φορέας του AIDS το δηλώνει και αποσύρεται από τις σεξουαλικές πράξεις, γιατί αλλιώς είναι δολοφόνος – και μάλιστα serial killer. Αυτή είναι μια δεδομένη υπόθεση, τόσο για τη δικαιοσύνη όσο και για την κοινωνία. Όμως δεν μπορώ να καταλάβω αυτόν που πάει σε οίκο ανοχής και κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό. Καταρχήν ο ίδιος μπορεί να είναι φορέας του AIDS και να μην το ξέρει και να το μεταδώσει στη γυναίκα. Το δεύτερο και πιο απλό είναι ότι πρέπει να είναι ηλιθιος, καθυστερημένος ή ανώμαλος για να κάνει σεξ με πόρνη χωρίς τη χρήση προφυλακτικού. Ακόμα και στην Αφρική, εδώ και 25 χρόνια, σε κάθε κεντρική πλατεία υπάρχουν τεράστιες αφισες που προειδοποιούν τους ανθρώπους για το AIDS. Στις Ευρωπαϊκές χώρες πολλά μπορείς να καταλογίσεις, αλλά στο θέμα της ενημέρωσης για το AIDS νομίζω ότι έχουν κάνει τόσα πολλά, ώστε να ξέρει ο καθένας ότι κινδυνεύει.

Δεν είναι πια μια ασθένεια κάποιων κύκλων, κάποιων ομοφυλόφιλων ή κάποια ασθένεια κρυμμένη. Όλοι γνωρίζουν το AIDS. Υποτίθεται ότι προφυλακτικό φοράς, όχι μόνο όταν πηγαίνεις σε μπουρδέλο, αλλά σε οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση έχεις με γυναίκα που δεν γνωρίζεις. Όπως και η γυναίκα απαιτεί από τον άντρα τη χρήση προφυλακτικού. Μόνο μετά από εξέταση και των δύο μπορεί κανείς να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό. Και πάλι να κάνει τον σταυρό του να μην απατηθεί από τον άλλον με άνθρωπο που είναι φορέας.

Αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να μπω στο μυαλό των 700 αυτών ανθρώπων (και τώρα με την αποκάλυψη ακόμα 12 ιερόδουλων-φορέων του AIDS μήπως πρέπει να μιλάμε για καμιά 10.000 άτομα;) που έκαναν σεξ με τέτοιο τρόπο ώστε να κινδυνεύουν. Ok, κάποιοι από αυτούς ίσως έχουν πάρει τσάμπα τηλέφωνο και φορούσαν προφυλακτικό, αλλά έχουν χεστεί επάνω τους μήπως έχουν κολλήσει. Τι άλλο να έκαναν; Να έγλυφαν στο μπουρδέλο; Έλεος… Να φιλιόντουσαν δαγκωτά; Έχουμε σαλέψει… Απ’ ότι έχει αποδειχθεί, δεν είναι πολύ εύκολη η μετάδοση του AIDS, αλλά πολλές φορές και μέσα στην γκαντεμιά σου δεν είναι και δύσκολο.

Εκείνο που με ανησυχεί είναι ότι μιλώντας με τους πιτσιρικάδες ακούω πως σπάνια χρησιμοποιούν προφυλακτικά στις μεταξύ

Keywords
Τυχαία Θέματα