Αίμα και φρίκη στο γυμνάσιο!

Λουσμένη με αίμα γουρουνιών, εξοργισμένη για το κοροϊδιλίκι των συμμαθητών της και λυσσασμένη για εκδίκηση η Κλόε Μόρετζ επιστρέφει στο Μέιν και γίνει η πιο φρικιαστική Κάρι όλων των εποχών…

Η λαμπερή πρωταγωνίστρια που στα 15 της μετράει κιόλας 50 ταινίες, έκανε και τα τελευταία γυρίσματα για το ριμέικ της ανατριχιαστικής ιστορίας του Στίβεν Κινγκ που αναμένεται να σπάσει ταμία την άνοιξη.

Οι πληροφορίες λένε ότι αυτή τη φορά η ταινία θα είναι ακόμη πιο ανθρωποκεντρική και συνάμα πιο τρομακτική από τις προηγούμενες καθηλώνοντας και τον πιο απαιτητικό σινεφίλ στην καρέκλα του.

Το γνωστό περιοδικό Entertainment Weekly δημοσίευσε τις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα και η νέα «Κάρι», Κλόε Μόρετζ προκαλεί πραγματικά ανατριχίλες καθώς τριγυρνά στους δρόμους λουσμένη με αίμα γουρουνιών αρχικά και με ανθρώπινο αίμα στη συνέχεια…

Το περιοδικό αποκάλυψε επίσης και τη μεταμόρφωση της Τζούλιαν Μουρ στη τρελή, Χριστιανή, φανατική και εξαιρετικά σκληρή μητέρα της Κάρι. Και σε αυτή την πρώτη φωτογραφία… κρατάει μαχαίρι!

Η μικρή Κλόε έχει ήδη δηλώσει πως ο νέος της ρόλος την έχει κυριεύσει με έναν περίεργο τρόπο και αποκαλύψει πως το σενάριο θα έχει πολλές διαφορές από την πρώτη ταινία αλλά θα είναι πιο κοντά από ποτέ στο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ (ο οποίος και εμπνεύστηκε την Κάρι). «Θα δείτε πράγματα που πραγματικά δεν ξέρω αν τα έχετε δει ποτέ», τόνισε με νόημα η Κλόε και όλοι πλέον ανυπομονούμε για την πρεμιέρα του Μαρτίου!

Η ιστορία πίσω από την «Κάρι»

Η Carrie ήταν το πρώτο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ που δημοσιεύθηκε. Αρχικά ήταν μια σύντομη ιστορία που ο Κινγκ πέταξε στα σκουπίδια, αλλά η σύζυγός του Τάμπιθα Κινγκ την μάζεψε και τον έπεισε να της δώσει συνέχεια. Δημοσιεύθηκε από την Doubleday το 1974 και αποτελεί την ιστορία ενός αφελούς και χωρίς φίλους κοριτσιού σε ένα σχολείο του Μέιν, το οποίο διαθέτει ειδικές δυνάμεις τηλεκίνησης.

Το βιβλίο αποτέλεσε την πηγή για το σενάριο της πρώτης (από μία σειρά πολλών ταινιών) ταινίας που βασίζεται σε έργο του Κιγνκ: ο Μπράιαν Ντε Πάλμα, σε συνεργασία με τον Λόρενς Κόεν, δημιούργησε την ταινία Κάρι, Έκρηξη Οργής το 1976 με πρωταγωνίστρια τη Σίσι Σπέισεκ.

Η ταινία αυτή συνεχίστηκε αρκετά χρόνια αργότερα το 1999 με το “Η Μανία: Kάρι 2″, στο οποίο ο Κινγκ δήλωσε την απέχθειά του. Το 2002 η ταινία ξανασκηνοθετήθηκε από τον Ντέιβιντ Κάρσον για την τηλεόραση, με τον ίδιο τίτλο.

Δες το βίντεο για να θυμηθείς την πρώτη ταινία:

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews