Η πόλη των χαμένων ονείρων – Τι συνέβη σε όσους δεν έγιναν stars στο Λος Άντζελες;

Δεν είναι μια απλή πόλη - είναι αυτή η πόλη που υπόσχεται να εκπληρώσει τα όνειρά σας. Όσο λαμπερά, όσο ακραία κι αν είναι αυτά. Αυτό είναι το Λος Άντζελες, η πόλη που χτίζει όνειρα. Που κάνει τις φαντασιώσεις πραγματικότητα. Είναι η πόλη με τη λάμψη, με τα αστέρια, με τις πανάκριβα σπίτια, με τα πολυτελή αυτοκίνητα - είναι η πόλη των επιτυχημένων.

Και στο Λος Άντζελες πηγαίνουν κάθε χρόνο χιλιάδες νέοι προκειμένου να δουν τα όνειρά τους να αποκτούν σάρκα και οστά. Αλλά, δεν σημαίνει

πως όλοι μπορούν να τα καταφέρουν. Για την ακρίβεια, από τους χιλιάδες νέους, ελάχιστοι είναι αυτοί που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται και ακόμα πιο λίγοι που θα γίνουν πραγματικά αστέρια. Το θέμα είναι, τι γίνεται με όλους τους άλλους. Όλους αυτούς που δεν τα κατάφεραν.

Οι περισσότεροι φεύγουν, επιστρέφουν στα σπίτια τους και ασχολούνται με κάτι άλλο. Υπάρχουν όμως και ορισμένοι που το παλεύουν, που επιμένουν στο όνειρό τους και στο τέλος καταλήγουν γραφικές φιγούρες. Ναι, για αυτούς το Λος Άντζελες είναι η πόλη των χαμένων ονείρων. Και αυτούς αποφάσισε να «συλλάβει» με τον φακό του ο γεννημένος στη Σιγκαμπούρη γνωστός φωτογράφος Νγκουάν - όλο το σκοτάδι που κρύβεται πίσω από τη λάμψη.

Δες τις συγκλονιστικές φωτογραφίες του.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα