Ηλίας Βρεττός: Δεν υπήρξε ποτέ σχέση με τη Ναταλία Γερμανού

Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε στο Movies & Stars για τη σχέση του με την Ευαγγελία Αραβάνη, ενώ αποκάλυψε και συμβουλές που του είχε δώσει η Ναταλία Γερμανού για σχέση του.

«Το κρυφτό με τα media δεν ισχύει γιατί είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να ζω τη ζωή μου και όταν έχω ένα άνθρωπο δίπλα μου δεν θα κλειστώ μέσα στους τέσσερις τοίχους. Από εκεί και πέρα αυτό που κάνω είναι να μην ρίχνω

λάδι στην φωτιά και να μην κάνω δημόσιες και κοσμικές εμφανίσεις με τον άνθρωπό μου. Αυτό, θεωρώ, είναι σαν μια επιβεβαίωση και εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω τη διάθεση να διαψεύσω ή να επιβεβαιώσω κάτι και δεν μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό. Μου είναι εξαιρετικά άβολα να είμαι μπροστά στην κάμερα και να πρέπει να μιλήσω για πράγματα που συμβαίνουν στο κρεβάτι μου ή στο σπίτι μου. Γιατί αν βγεις και πεις είμαι με κάποια αυτό είναι ένα γαϊτανάκι που δε σταματά .Όπου και να πας μετά θα σε ρωτάνε. Πως είστε; πως γνωριστήκατε;, θα παντρευτείτε; Κτλ» δήλωσε στον Γιώργο Σατσίδη ο τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε παρομοιάσει τη σχέση του τραγουδιστή με την Ευαγγελία, με εκείνη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί. Ωστόσο ο τραγουδιστής δεν δέχεται τη σύγκριση.

«Το σχόλιο για Angelina και Brad δεν το δέχομαι γιατί από το δίδυμο αυτό απέχουμε πολλά πολλά μίλια… Πρόκειται για δύο ανθρώπους που είναι μαζί πολλά χρόνια και έχουν και παιδιά. Γενικά μ’ αρέσει να καμαρώνω και να θαυμάζω τον άνθρωπο που είμαι μαζί του και θεωρώ πως είναι αφροδισιακό στη σχέση αυτό. Όταν έχεις μια ωραία γυναίκα δίπλα σου είναι ωραίο να την θαυμάζουν και να της κάνουν κομπλιμέντα αρκεί να μην ανταποκρίνεται σ αυτά. Γενικά δεν ζηλεύω αλλά ζηλεύω όταν με ζηλεύουν. Πιστεύω πως η ζήλεια γεννάει ζήλεια», τόνισε ο Ηλίας Βρεττός.

Τέλος για τη Ναταλία Γερμανού και τη σχέση που ακούγονταν πώς είχαν στο παρελθόν τονίζει: «Η σχέση με την Ναταλία που μας χρέωσαν δεν υπήρξε ποτέ και έχουμε απαντήσει και εγώ και η Ναταλία. Είναι ‘‘παιχνίδια’’ του χώρου όλα αυτά. Όταν σε δουν έξω με κάποια αμέσως θα γραφτεί κάτι. Με τη Ναταλία βγαίνουμε έξω κάνουμε παρέα και μου έχει γράψει και υπέροχα τραγούδια. Δεν σκέφτηκα ποτέ να είμαι μαζί της, ταιριάζουμε πάρα πολύ και υπάρχει επικοινωνία γι’ αυτό και κάνουμε παρέα».

Keywords
Τυχαία Θέματα