Παπαρήγα προς ΣΥΡΙΖΑ: Τα σόου είναι ωραία

Ευθεία επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κατά της ομιλία της στην Ολομέλεια της Βουλής στο πλαίσιο συζήτησης για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, δηλώνοντας ότι οι ιστορικές ρίζες της Κουμουνδούρου είναι τσάκισμα του ριζοσπαστισμού.

Την

σαφή και σταθερή θέση του ΚΚΕ απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση επανέλαβε η Αλέκα Παπαρήγα υπογραμμίζοντας ότι το κριτήριο ήταν η μη ένταξη στην ΕΟΚ και σήμερα είναι η αποδέσμευση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για τη φτωχοποίηση του λαού. «Η φτώχεια φέρνει ΜΑΤ, καταστολή και πόλεμο», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο εκκένωσης του Ραδιομεγάρου στην ΕΡΤ.

Απευθυνόμενη στην αξιωματική αντιπολίτευση διατύπωσε την ερώτηση με ποιον τρόπο, εντός Ευρώπης, θα ανταπεξέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ στις κοινωνικές ανάγκες, υποστηρίζοντας ότι οι συνεταιρισμοί και η κοινωνική αλληλεγγύη δεν επαρκούν για την επίλυση των προβλημάτων.

Η Πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ σχολίασε και την συζήτηση που είχε προηγηθεί ανάμεσα στον Ε. Βενιζέλο και τον Φ. Κουβέλη για τον διπολισμό στην πολιτική ζωή, λέγοντας ότι «δικομματισμός και διπολισμός είναι να στριμώχνεται ο λαός από την μια μέσα από την τρομοκρατία και από την άλλη μέσα από την αυταπάτη, και να μην αλλάζει τίποτα παρά μόνο να αλλάζει η κυβέρνηση».

Και πρόσθεσε: «καταλαβαίνετε γιατί αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε μια κυβέρνηση. Όσο ο λαός είναι στην αντιπολίτευση θα είμαστε και εμείς στην αντιπολίτευση». «Δεν θέλουμε κυβέρνηση του ΚΚΕ και των συμμάχων του, αλλά κυβέρνηση της εργατικής τάξης και των συμμάχων της», είπε. Καταλήγοντας η Αλέκα Παπαρήγα αναφορικά με τις θεωρίες συμμαχιών δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Όσο ο λαός είναι αντιπολίτευση θα είμαστε κι εμείς».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα