«Την επόμενη εβδομάδα θα ξέρω»

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια είναι ένας από τους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο του Ολυμπιακού και βρίσκεται ψηλά στη λίστα της διοίκησης των «ερυθρολεύκων».

Ο ίδιος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «SportDay» τονίζει πως δεν έχει υπάρξει άλλη επαφή με τους Πειραιώτες, εκτός της αρχικής προσέγγισης προ ημερών, ενώ αναφέρει πως πιθανώς σε μία εβδομάδα θα γνωρίζει την επόμενη ομάδα του.

«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο με τον Ολυμπιακό

σχετικά με αυτά που είχαμε πει την Παρασκευή. Δεν έχει γίνει επαφή μετά την αρχική προσέγγιση, όταν ο Ολυμπιακός με ρώτησε αν είμαι διαθέσιμος.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πιθανώς την επόμενη εβδομάδα να γνωρίζω ποια ομάδα θα προπονώ του χρόνου. Αλλά δεν μπορώ να πω αν θα είναι στην Πορτογαλία ή εκτός Πορτογαλίας».

Από τη μεριά των «ερυθρολεύκων» βγαίνει προς τα έξω πως ακόμη οι επαφές δεν έχουν προχωρήσει με κανέναν από τους υποψηφίους για τη θέση του προπονητή.

Τέλος σύμφωνα με δημοσιεύματα ΜΜΕ της Ρωσίας, η Ρούμπιν Καζάν φέρεται να επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον διεθνή αμυντικό των «ερυθρολεύκων» Βασίλη Τοροσίδη, προσφέροντας 7 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα