Παντρεμένοι και έως 45 ετών οι πελάτες των ιερόδουλων!

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία για τους άνδρες που τηλεφωνούν σε καθημερινή βάση στην τηλεφωνική γραμμή του ΚΕΕΛΠΝΟ, προκειμένου να ενημερωθούν για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που είχαν σεξουαλική επαφή με τις ιερόδουλες που βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, το προφίλ του πελάτη των συγκεκριμένων γυναικών είναι άνδρας ηλικίας 35 – 45 χρόνων, δεσμευμένος ή παντρεμένος που συνευρέθηκε του τουλάχιστον μία φορά με εκδιδόμενη

γυναίκα και μάλιστα χωρίς προφυλακτικό! Παράλληλα, υπάρχουν και αρκετοί ανήλικοι έχουν επισκεφθεί τους παράνομους οίκους ανοχής.

Ταυτόχρονα, στο ΚΕΕΛΠΝΟ τηλεφωνούν και δεκάδες γυναίκες οι οποίες θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες και να λάβουν τα μέτρα τους στην περίπτωση που οι σύζυγοι ή οι σύντροφοι τους έχουν έρθει σε επαφή με τις ιερόδουλες, που έχουν τον ιό του AIDS.

Οι τηλεφωνικές κλήσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν ξεπεράσει τις 4.000, με τις περισσότερες κλήσεις να γίνονται από άνδρες που παραδέχονται ότι το τελευταίο διάστημα έχουν συνευρεθεί με παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες και ζητούν οδηγίες για το τι εξετάσεις πρέπει να κάνουν.

Τέλος, καταγράφεται σημαντική ζήτηση για δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις για τον ιό HIV στις Κινητές Μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα