139. ΤΣΕΖΕΝΑ – ΕΜΠΟΛΙ (16:00)

13:42 9/12/2012 - Πηγή: TNSite

*Συνθετικός χλοοτάπητας.

*Ο αγώνας είχε αρχικά οριστεί να διεξαχθεί χθες το μεσημέρι, με την έντονη χιονόπτωση όμως να μην το επιτρέπει. Κατόπιν συνενόησης των δύο ομάδων, ο αγώνας θα γίνει σήμερα, την ίδια ώρα.

Γήπεδο: ‘’Stadio Dino Manuzzi’’

Προϊστορία: 1-1-1

ΤΣΕΖΕΝΑ (17η): Μπορεί να έχει βελτιώσει τα αποτελέσματα της με ισοπαλίες, αλλά δεν κερδίζει η Τσεζένα και πλέον έχει βρεθεί μια ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού και τις θέσεις του μπαράζ. Το κακό είναι ότι δεν μπορεί να κερδίζει σε παιχνίδια που σημειώνει ακόμα

και 3 γκολ, ενώ δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί και την εξαιρετική φόρμα του αρχισκόρερ Σούτσι, που σκόραρε και τα 3 τέρματα στον τελευταίο της αγώνα.

Προηγούμενο ματς: Στο 3-3 έμεινε εκτός έδρας με τη Βίρτους Λαντσιάνο, παρότι βρέθηκε δύο φορές με προβάδισμα δύο τερμάτων. Τα δύο πρώτα γκολ από τον Σούτσι ήρθαν στο 5’ και στο 22’, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά με τον Φοφανά στο 28’. 1-3 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ξανά από τον Σούτσι, αλλά με το ξεκίνημα στην επανάληψη δέχθηκε τη μείωση στο 2-3. Δεν πρόσεξε στο τέλος, για να έρθει η ισοφάριση από τον Φαλκινέλι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στατιστικό: Στο Over 3,5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Απουσίες (3): Τιμωρημένος είναι ο στόπερ Τονούτσι (ΑΜ 9/0), δύσκολα να προλάβουν οι φορ Γκραφιέντι (ΕΠ 16/3), Ντ’ Αλεσάντρο (ΕΠ 15/0).

ΕΜΠΟΛΙ (10η): Έχει συνέλθει από το κακό ξεκίνημα η Έμπολι και πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία, έχοντας 6 νίκες τις τελευταίες 8 αγωνιστικές και έχοντας αποκομίσει πλέον σχετική διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, της τάξης των 7 βαθμών. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πολλά γκολ στα παιχνίδια της και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν νοιάζεται ιδιαίτερα για το τι γίνεται στην άμυνα της, αρκεί τα γκολ που γράφονται στην επίθεση να είναι παραπάνω. Στα σημαντικά, το ότι έχει αρχίσει και παίρνει αποτελέσματα και εκτός έδρας, ενώ στον τελευταίο της αγώνα είχε πανηγυρίσει σπουδαίο διπλό στη Γιούβε Στάμπια.

Τιμωρημένος ο τεχνικός Σάρι, θα βρίσκεται στις εξέδρες.

Προηγούμενο ματς: Στο 2-2 έμεινε εντός έδρας με τη Σπέτσια, με την εμφάνιση της να είναι καλή. Πίσω στο σκορ από το 25’, αντέδρασε γρήγορα και ισοφάρισε με τον Σαπονάρα στο 36’. Πριν βγει το ημίχρονο όμως, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα από τον Σανσοβίνι. Καλή η προσπάθεια της στην επανάληψη, μπόρεσε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Ταβάνο στο 70’.

Στατιστικό: 7/8 Over 2,5 έχει στα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Απουσίες (3): Εκτός είναι ο αριστερός μπακ Κριστιάνο (ΑΜ 10/0) και ο κίπερ Ντοσένα (ΤΕ 9/-20). Χάνει το υπόλοιπο της σαιζόν και ο χαφ Καμιλούτσι (ΜΕ 10/0).

Keywords
Τυχαία Θέματα