140. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ (20:00)

14:01 6/12/2012 - Πηγή: TNSite
* Η Γιουνγκ Μπόις σκόραρε από 3 γκολ στα δύο φετινά εντός έδρας παιχνίδια των ομίλων (ήττα με 3-5 από Λίβερπουλ, νίκη με 3-1 επί Ουντινέζε).

* Παράλληλα, η ελβετική ομάδα δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε κανένα από τα πέντε φετινά παιχνίδια των ομίλων.

Γήπεδο: «Stade de Suisse»
Διαιτητής: Matej Jug (Σλοβενία)
Προϊστορία: -

Η βαθμολογία (5 αγώνες): Ανζί 10 – Λίβερπουλ 7 – Γιουνγκ Μπόις 7 – Ουντινέζε 4.

Στο πρώτο ματς: Ανζί

– Γιουνγκ Μπόις 2-0 (62΄πέν., 90’ Ετό).

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Ελβετία, καθώς τα πράγματα στον όμιλο δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχουν το «πάνω χέρι». Ακόμα κι αν κερδίσουν στο σημερινό ματς, ταυτόχρονη νίκη της Λίβερπουλ στο Ούντινε τους αφήνει 3ους στην τριπλή ισοβαθμία. Οπότε, ο αρχικός στόχος είναι να πετύχουν το νικηφόρο αποτέλεσμα, ελπίζοντας παράλληλα σε μη νίκη των «κόκκινων» στην Ιταλία. Παράλληλα, αν το σημερινό ματς λήξει ισόπαλο και ταυτόχρονα η Λίβερπουλ χάσει από την Ουντινέζε, τότε η Γιουνγκ Μπόις προκρίνεται ως 2η.

Οι Ελβετοί προέρχονται από δύο «κολλητές» νίκες στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπου βρίσκονται στην 5η θέση του πίνακα μετά τις πρώτες 18 αγωνιστικές.

Προηγούμενο ματς: Την Κυριακή η Γιουνγκ Μπόις επικράτησε της Σιον με 3-1 για το ελβετικό πρωτάθλημα. Δέχθηκε γκολ στο 29’, όμως έκανε την ολική ανατροπή με «δράστες» τους Νεφ (45’+2) και Νουτσόλο (79’ πέν., 94’).

Στατιστικό: Οι Ελβετοί προέρχονται από 4 σερί G/G και Over 2,5 (Over 3,5 σε 2 περιπτώσεις), με το ένα ματς να είναι για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αμφίβολοι (1): Στο 50-50 ο επιθετικός Βιτκίβιες.

Απουσίες (5): Τραυματίες οι αμυντικοί Τσβέροτιτς, Βέσκοβατς και Σπίχερ, ο μέσος Σίμπσον και ο κίπερ Μπενίτο.

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Βέλφλι – Λέκτζατς, Οτζάλα, Νεφ, Σούτερ – Φάμερουντ, Ραϊμόντι – Νουτσόλο, Σνόινουλι, Ζάρατε – Μπομπαντίγια.

* Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας στην πρώτη θέση, 1η στον όμιλο τερματίζει η Λίβερπουλ και 2η η Ανζί.ΑΝΖΙ: Η Ανζί, από την πλευρά της, έχει ήδη «καθαρίσει» με την υπόθεση-πρόκριση και αναζητά το βαθμό της ισοπαλίας στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να τελειώσει ως 1η τη «φάση των ομίλων». Όπως αναφέρεται και παραπάνω, σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας πρόκρινεται ως 2η. Η ρωσική ομάδα προέρχεται από τρεις σερί νίκες (2 για πρωτάθλημα, 1 για Γιουρόπα Λιγκ), ενώ είναι αήττητη στην τελευταία οκτάδα αγώνων της για όλες τις διοργανώσεις (6-2-0). Ισοβαθμεί (με μειονέκτημα) στην 1η θέση του ρωσικού πρωταθλήματος με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά τις 18 πρώτες αγωνιστικές.

Προηγούμενο ματς: Η Ανζί προέρχεται από το νικηφόρο 2-0 στο ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το ρωσικό πρωτάθλημα. Τα γκολ οι Τραορέ (57’) και Μπουσουφά (78’).

Στατιστικό: Η ρωσική ομάδα προέρχεται από 3/4 NG και Under 2,5 (το ένα για Γιουρόπα Λιγκ).

Απουσίες (0): Θα παραταχθεί πλήρης.

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-1-1: Γκαμπούλοφ – Ταγκιρμπέκοφ, Ζοάο Κάρλος, Σάμπα, Λογκάσοφ – Χο

Keywords
Τυχαία Θέματα