ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΜΑΡΣΕΪΓ (20:00)

13:51 6/12/2012 - Πηγή: TNSite

* Στο πρώτο ματς (4/10): Μαρσέιγ-ΑΕ Λεμεσού 5-1 (Φανί 42', Μέντες 61', Ρεμί 76'), Ζινιάκ 90', Ρεμί 93' - Ουόν 22')

Γήπεδο: «Νέο ΓΣΠ»
Προϊστορία: -
Διαιτητής: Robert Schörgenhofer (Αυστρία)

Βαθμολογία (5 αγώνες): Φενέρμπαχτσε 13 - Γκλάντμπαχ 8 - Μαρσέιγ 5 - ΑΕ Λεμεσού 1

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ήταν εξ αρχής το μεγάλο αουτσάιντερ του ομίλου οι Κύπριοι και τελικά τα προγνωστικά δεν διαψεύστηκαν. Και πως όχι άλλωστε από τη στιγμή που βρέθηκε στον δυσκολότερο ίσως όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Με μόλις ένα βαθμό στους πρώτους πέντε αγώνες της, η ομάδα της Λεμεσού θα διεκδικήσει σήμερα

την παρθενική της νίκη απέναντι σε μία επίσης αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα. Βέβαια ακόμα κι αν αυτή έρθει, δεν πρόκειται να αποφύγει την τελευταία θέση. Στο πρωτάθλημα έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στους έξι βαθμούς τη διαφορά της από την κορυφή, μένοντας στο 1-1 στην έδρα της Ανόρθωσης και διατηρήθηκε έτσι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Προηγούμενο ματς: Τα... πάνω κάτω ήρθαν μέσα σε δύο λεπτά στο μεγάλο ντέρμπι με την Ανόρθωση (1-1), όπου στο 36' βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο 68' ωστόσο απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και μόλις δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Ντεντέ, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Στατιστικό: Έχει δεχτεί γκολ στα επτά από τα εννιά τελευταία της εντός έδρας ματς.

Απουσίες (4): Δεν λείπουν τα προβλήματα από τους Κύπριους, δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τους μέσους Μπεμπέ, Μιγκέλ, Ζιλμπέρτο, Μοντέιρο και τον φορ Κωνσταντίνου.

Πιθανή ενδεκάδα 4-1-2-3: Ντεγκρά - Καρλίτος, Ντόσα Τζούνιορ, Πάρπας, Μάρκο Αϊρόσαμ - Αντό - Νικολάου, Λουτσιάνο - Σίλβα, Ορλάντο Σα, Ρουί Μίγκελ

ΜΑΡΣΕΪΓ: Διαδικαστικού χαρακτήρα η σημερινή αναμέτρηση για τους Μασσαλούς, αφού έχουν ήδη αποκλειστεί από την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ακόμα και αν καταφέρουν να «πιάσουν» στη δεύτερη θέση την Γκλάντμπαχ, υστερούν στην ισοβαθμία, αφού στα μεταξύ τους ματς έχουν μία νίκη και μία ισοπαλία. Στο Σαμπιονά κατάφερε τουλάχιστον να ξεπεράσει άμεσα τη συντριβή από τη Λυών, όπου κι έχασε εντός έδρας με το ντροπιαστικό 4-1 η ομάδα του Μπο, φεύγοντας με πολύτιμο διπλό από την Μπρεστ. Με το τρίποντο αυτό παρέμεινε μόλις δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή, αλλά έχει στο κατόπι της και τις Παρί, Σεντ Ετιέν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έμεινε «άσφαιρη» στις τέσσερις από τις έξι τελευταίες της εξόδους. Με μισή ομάδα σήμερα στη Λεμεσό!

Προηγούμενο ματς: Δεν ήρθε και τόσο εύκολα η νίκη επί της Μπρεστ (1-2) την Κυριακή, αλλά
ήταν καλύτερη και την άξιζε. Ο Ντιαβαρά της έδωσε το προβάδισμα στο 34', αλλά πριν τη λήξη του ημιχρόνου δέχτηκε την ισοφάριση. Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε και το νικητήριο τέρμα, με τον Αγιού και τη δεύτερη ασίστ του Τζόι Μπάρτον στο ματς.

Στατιστικό: Under 2,5 ήταν οι πέντε από τις έξι τελευταίοι της έξοδοι.

Απουσίες (11): Έμειναν στη Γαλλία για να πάρουν ανάσες οι αμυντικοί Ντιαβαρά, Ν'Κουλού, Μορέλ, οι μέσοι Μπάρτον, Καμπορέ, ο κίπερ Μανταντά, οι φορ Τζ. Αϊγιού, Αμαλφιτανό κ

Keywords
Τυχαία Θέματα