276. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΤΟΤΕΝΑΜ (17:00)

13:51 9/12/2012 - Πηγή: TNSite
* Η Τότεναμ αγνοεί την ισοπαλία στα τελευταία 12 παιχνίδια της για την Πρέμιερ Λιγκ.

* Η Έβερτον έχει εξαπολύσει τα περισσότερα σουτ στο στόχο (96) από κάθε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ στο φετινό πρωτάθλημα.

Γήπεδο: «Goodison Park»
Προϊστορία: 31-26-17

ΕΒΕΡΤΟΝ (7η): Να εκμεταλλευτεί την κούραση της σημερινής αντιπάλου της, λόγω του μεσοβδόμαδου αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ, προκειμένου να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, θέλει η Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» αγνοούν το «τρίποντο» στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, μετρώντας μία ήττα και τρεις ισοπαλίες. Μετρούν συγκομιδή 23 βαθμών

μέχρι στιγμής, ενώ σε περίπτωση σημερινής νίκης ξεπερνούν την Άρσεναλ (αγωνίστηκε χθες) και «πιάνουν» τις Τότεναμ και Γουέστ Μπρομ (αγωνίστηκε χθες) στην 4η θέση.

Προηγούμενο ματς: Όπως προαναφέραμε, η Έβερτον προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι. Ο Μαρουάν Φελαϊνί (8 γκολ φέτος) την έβαλε μπροστά στο σκορ στο 33’ λεπτό, όμως οι «πολίτες» ισοφάρισαν με πέναλτι δέκα λεπτά αργότερα.

Στατιστικό: Τα «ζαχαρωτά» προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, όλες με σκορ 1-1.

Απουσίες (3): Τραυματίες ο μεσοαμυντικός Φιλ Νέβιλ (11/0) και οι επιθετικοί Μιραλάς (10/1) και Ανιτσέμπε (6/2).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Χάουαρντ – Μπέινς, Ντεστέν, Γιαγκέλκα, Χίμπερτ – Όσμαν, Γκίμπσον – Πίενααρ, Φελαϊνί, Νέισμιθ – Γέλαβιτς.

* Αν τα φετινά παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ... έληγαν στο 80ο λεπτό, η Τότεναμ θα βρισκόταν στην κορυφή!
ΤΟΤΕΝΑΜ (4η): Η Τότεναμ, από την πλευρά της, ταξίδεψε στο Λίβερπουλ με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς η μεσοβδόμαδα εντός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού της εξασφάλισε (έστω και στο τέλος) την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Βίλας-Μπόας θα επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα τους βασικούς που έμειναν εκτός αυτής στο ματς με το «τριφύλλι», ενώ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την απουσία του Γκάρεθ Μπέιλ. Το κίνητρο του 5Χ5 (προέρχονται από 4 σερί νίκες για όλες τις διοργανώσεις) είναι μεγάλο για τα «σπιρούνια», καθώς θα «πιάσουν» την Τσέλσι (29β., αγωνίστηκε χθες) στην 3η θέση.

Προηγούμενο ματς: Την Πέμπτη η Τότεναμ επικράτησε με 3-1 του Παναθηναϊκού, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, και πήρε την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Το περασμένο Σάββατο τα «σπιρούνια» πέρασαν με το επιβλητικό 0-3 από το «Κρέιβεν Κότατζ» επί της συμπολίτισσας Φούλαμ. Ο Σάντρο «άνοιξε» το σκορ στο 56’, με τον Ντεφόε να προσθέτει άλλα δύο τέρματα στο ενεργητικό του (72’ και 77’).

Στατιστικό: Η Τότεναμ προέρχεται από 4 σερί νίκες (η μία για το Γιουρόπα Λιγκ), όλες στο Over 2,5 και 3/4 στο G/G.

Απουσίες (5): Τραυματίες οι Μπέιλ (ΜΕ 14/6), Πάρκερ (ΜΕ 0/0), Ντόουσον (ΑΜ 7/0), Καμπούλ (ΑΜ 1/0) και Ασού-Εκοτό (ΑΜ 3/1).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Γιορίς – Νότον, Φερτόνγκεν, Κόκερ, Γουόκερ – Χαντλστόουν, Σάντρο – Ντέμπσεϊ, Ντεμπελέ, Λένον – Ντεφόε.

Keywords
Τυχαία Θέματα