ΕΣΠΑ: Έργα υποδομής και εξοπλισμός ΔΠΘ

Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις Έργα υποδομής και εξοπλισμός Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Προσθήκη στις Προκηρύξεις μου

Έργα υποδομής και εξοπλισμός Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Επιχειρησιακό πρόγραμμα

ΕΠ "Μακεδονίας - Θράκης"

Ποσοστό συγχρηματοδότησης 85% (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)) Περιοχή εφαρμογής

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Τομείς ενδιαφέροντος Εκπαίδευση – Κατάρτιση Κατηγορία δικαιούχων

Εκπαιδευτικά - Ερευνητικά ιδρύματα

Σε ποιους απευθύνεται

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Όροι και προϋποθέσεις Η υποβολή των αιτήσεων περιλαμβάνει τα ακόλουθα: (i) Αίτηση Χρηματοδότησης, υπόδειγμα της οποίας επισυνάπτεται ... 

Η υποβολή των αιτήσεων περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

(i) Αίτηση Χρηματοδότησης, υπόδειγμα της οποίας επισυνάπτεται στην παρούσα πρόσκληση, και βρίσκεται δημοσιευμένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eydamth.gr.

(ii) Τεχνικό Δελτίο Προτεινόμενης Πράξης (ΤΔΠΠ), υπόδειγμα του οποίου επισυνάπτεται στην παρούσα πρόσκληση. Προτάσεις που υποβάλλονται χωρίς τη χρήση του τυποποιημένου εντύπου ΤΔΠΠ απορρίπτονται.

(iii) Βεβαίωση διαχειριστικής επάρκειας δικαιούχου.

(iv) Χρηματοοικονομική ανάλυση προσδιορισμού συντελεστή ελλείμματος χρηματοδότησης για τα έργα που παράγουν έσοδα (για τα έργα που υπόκεινται στη σχετική υποχρέωση βάσει του άρθρου 55 του Καν.1083/2006 όπως ισχύει).

(v) Κανονιστικό πλαίσιο ορισμού του φορέα λειτουργίας και συντήρησης της πράξης και των αντίστοιχων αρμοδιοτήτων του.

(vi) Υπεύθυνη Δήλωση του δικαιούχου (κυρίου του έργου), στην οποία θα αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα στην οποία αφορά η προτεινόμενη πράξη απαλλάσσεται του ΦΠΑ, (εφ' όσον η ΔΑ το κρίνει αναγκαίο).

(vii) "Αίτηση επιβεβαίωσης χρηματοδοτικής ενίσχυσης" βάσει των άρθρων 39 έως 41 του Καν.(ΕΚ) 1083/2006 και σύμφωνα με τα υποδείγματα (XXI ή XXII) του Καν. (ΕΚ) 1828/2006 όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. (ΕΚ) 846/2009 στις περιπτώσεις μεγάλων έργων υποδομών ή παραγωγικών επενδύσεων. Εφόσον η εν λόγω αίτηση δεν υποβληθεί με την πρόταση ο δικαιούχος υποχρεούται να συντάξει και αποστείλει στον φορέα "ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ" την εν λόγω αίτηση εντός εύλογου διαστήματος από την ένταξη της πράξης.

(viii) Λοιπά στοιχεία που θεωρούνται απαραίτητα από τον φορέα "ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ" ανάλογα με το είδος της πράξης και ειδικότερα:

Απόφαση αρμόδιου συλλογικού οργάνου. Δήλωση του Τελικού Δικαιούχου, ότι θα τηρήσει τους εθνικούς και κοινοτικούς κανόνες, σύμφωνα με το συνημμένο πρότυπο το οποίο βρίσκεται δημοσιευμένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eydamth.gr. Τα αναφερόμενα στον πίνακα Δ1. Στοιχεία τεκμηρίωσης μοναδιαίου
Keywords
Τυχαία Θέματα