Πότε έμαθε η Kate Middleton να παίζει πιάνο; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το κρυφό της ταλέντο!

20:01 28/12/2021 - Πηγή: iPop

Η Kate Middleton έχει δείξει τις ικανότητές της στο τένις, τις ικανότητές της στο σχέδιο, καθώς και τη φωτογραφική της τεχνογνωσία στο παρελθόν, αλλά ξεσήκωσε τους πάντες στη συναυλία των Χριστουγέννων που διοργάνωσε στις 8 Δεκεμβρίου με ένα κρυφό ταλέντο που αποκαλύφθηκε πρόσφατα: παίζει πιάνο!

Η Δούκισσα συνόδευσε γεμάτη αυτοπεποίθηση τον τραγουδιστή Tom Walker στα πλήκτρα (στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση!)

στη συγκλονιστική ερμηνεία του «For They Who Can’t Be Here», περιτριγυρισμένη από αναμμένα από κεριά στο Αβαείο του Westminster.

Η Kate Middleton παίζει πιάνο και την αποθεώνουν όλοι!

Σύμφωνα με βασιλική πηγή, η ιδέα για την παράσταση προήλθε από την ίδια τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, η οποία έμαθε πιάνο ως παιδί και τώρα βρήκε την ευκαιρία να το εξασκήσει παίζοντας μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

«Η μουσική ήταν πολύ σημαντική για τη Δούκισσα κατά τη διάρκεια των lockdowns», λέει η βασιλική πηγή. «Αναγνωρίζει επίσης τον ισχυρό τρόπο με τον οποίο η μουσική φέρνει τους ανθρώπους κοντά — ειδικά σε δύσκολες στιγμές. Για αυτούς τους λόγους, ήθελε να είναι μέρος της ερμηνείας του Tom με αυτόν τον τρόπο.»

Ο πρώην δάσκαλος πιάνου της Kate, Daniel Nicholls, είχε μιλήσει παλαιότερα στο Evening Standard σχετικά με τη διδασκαλία της μελλοντικής βασίλισσας τη δεκαετία του 1990, την εποχή που ήταν 10 ή 11 έως 13 ετών.

«Ήταν απολύτως υπέροχη, ένα πραγματικά ευχάριστο άτομο για να κάνεις μάθημα», είπε.

Η Kate έφτασε στην τρίτη τάξη στο πιάνο (το υψηλότερο επίπεδο είναι το οκτώ).

Αν και η Kate Middleton ήταν αρκετά νευρική για την ερμηνεία της στην συναυλία, δεν το έδειξε καθόλου – και σύμφωνα με τον Walker, «she absolutely smashed it». «Δεν είναι εύκολο απλώς να βρίσκεσαι πίσω από ένα πιάνο με ένα σωρό μουσικούς με τους οποίους δεν έχεις ξαναπαίξει και να ηχογραφείς ζωντανά στην κάμερα, αλλά τα κατάφερε!», δήλωσε ο τραγουδιστής.

«Είναι ένα τόσο υπέροχο, ευγενικό και εγκάρδιο άτομο και αφιέρωσε χρόνο για να ευχαριστήσει τον καθένα προσωπικά για την ευκαιρία να παίξουμε όλοι μαζί. Ήταν μια τρελή μέρα για μένα, που ήμουν σε έναν τόσο όμορφο χώρο παίζοντας δίπλα στη Δούκισσα με το συγκρότημα μου και ένα κουαρτέτο. Σίγουρα δεν είναι κάτι που θα το ξεχάσω εύκολα».

TIM GRAHAM PHOTO LIBRARY VIA GETTY IMAGES

Η Kate δεν είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας με μουσικό ταλέντο. Η Βασίλισσα Ελισάβετ μεγάλωσε παίζοντας πιάνο, όπως ακριβώς και η πριγκίπισσα Diana. Ο Πρίγκιπας Κάρολος μελέτησε πολλά όργανα, αλλά το βιολοντσέλο του κέρδισε μια θέση στην ορχήστρα του Trinity College.

Δες εδώ το βίντεο με την Kate Middleton να παίζει πιάνο:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πότε έμαθε η Kate Middleton να παίζει πιάνο; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το κρυφό της ταλέντο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πότε, Kate Middleton, Όλα,pote, Kate Middleton, ola